آشپزی

طرز تهیه کلاب مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کلاب مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کلوپ مرغ

مرغ مرغ یکی از فینگر فودهای خوش طعم و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد، شما می توانید با مواد مختلف کله مرغ را به روش های مختلف تهیه کنید، می توانید از این غذای ساده به عنوان یک پیش غذای محبوب و خوشمزه برای پذیرایی استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کلوپ مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
مرغ (پای یا سینه مرغ) 1 قطعه
آب برای جوشاندن مرغ کافی
نمک تا حد کمی
زردچوبه کافی
یک پیاز کوچک 1 قطعه
ذرت نصف فنجان
پیازچه 10 ساقه
فلفل های رنگارنگ نصف 1 عدد
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق مرباخوری
نمک به مقدار مورد نظر
پنیر گودا یا پنیر پیتزا 1 قطعه
گوجه فرنگی خرد شده 1 قطعه
سس پستو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلوپ مرغ

مرحله اول: تکه های مرغ، نمک، روغن و آب را داخل قابلمه بریزید

ابتدا یک تکه پای یا سینه مرغ را در قابلمه بریزید و مقداری آب بریزید و نمک و زردچوبه را اضافه کنید، در صورت تمایل می توانید پیاز را هم پوست بگیرید و در قابلمه را بگذارید سپس در قابلمه را ببندید و در قابلمه را بگذارید. گرمای متوسط

مرحله 2: مرغ را بپزید و آن را برش دهید

یک ساعت تا یک ساعت و نیم اجازه دهید مرغ خوب بپزد تا غلظت آن کاملا نرم شود.پس از پختن مرغ، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی در دمای محیط خنک شود سپس مرغ را به قطعات کوچک برش دهید. فرو ریختن

مرحله 3: ذرت را به مرغ اضافه کنید

می توانید مرغ را رنده کنید و در ظرفی بریزید سپس مقداری ذرت به مرغ ها اضافه کنید بهتر است از کنسرو ذرت استفاده کنید اما اگر نداشتید می توانید مقداری ذرت خام را با آب بجوشانید و سپس به مرغ اضافه کنید. جوجه های تراشیده شده

مرحله 4: پیاز و فلفل خرد شده را اضافه کنید

سپس پیازهای شسته و خشک شده را نگینی خرد کنید پیازهای خرد شده را به مرغ ها اضافه کنید سپس فلفل دلمه ای شسته شده را نگینی خرد کنید سپس به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید..

مرحله 5: از فلفل های رنگی مختلف استفاده کنید

بهتر است از فلفل ها با رنگ های مختلف استفاده کنید، فلفل ها باید ترکیبی از رنگ های قرمز، زرد و سبز باشند تا کلوپ مرغ زیباتر به نظر برسد، اما اگر همه رنگ ها در دسترس نبود، می توانید فقط از یک یا دو رنگ استفاده کنید.

مرحله ششم: سس مایونز، خامه، خردل و نمک را به مواد اضافه کنید

سپس مقداری سس مایونز به مواد اضافه کنید، مقداری خامه روی مواد بریزید، سپس مقداری سس خردل به مخلوط اضافه کنید، کمی نمک اضافه کنید، سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکدست شوند، به طوری که سس و خامه را اضافه کنید. مواد تشکیل دهنده

مرحله 7: مخلوط را در یخچال بگذارید

مخلوط مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید، بگذارید مخلوط استراحت کند و جا بیفتد، در این صورت عطر و طعم همه مواد مخلوط می شود، مخلوط کاملا جا می افتد، در این فاصله نان را در تابه گریل برشته کنید. .انجام دادن.

مرحله 8: نان تست را کباب کنید و شکل دهید

نان های برشته شده را در تابه گریل قرار دهید سپس روی نان ها یک جسم سنگین قرار دهید تا خطی روی نان ها بیفتد و کمی برشته شوند، سپس نان های برشته شده را از تابه خارج کرده، به شکل دلخواه در اطراف نان ها شکل دهید. و قطعات آنها را خشک کنید.

مرحله نهم: پنیر گودا یا پنیر پیتزا را روی نان تست قرار دهید

دور نان تست را با چاقوی تیز برش دهید و به شکل مثلث یا مربع در آورید و لبه های نان تست را برش دهید و دور بریزید سپس به سلیقه خودتان یک ورقه پنیر گودا یا مقداری پنیر پیتزا روی تکه ای Place قرار دهید. نان تست

مرحله 10: گوجه فرنگی خرد شده، یک لایه دیگر از نان را اضافه کنید و مواد را به نان مخلوط کنید

سپس یک گرد گوجه فرنگی را که از قبل آماده کرده اید روی پنیر قرار دهید، سپس یک برش دیگر نان تست را روی گوجه فرنگی قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط مواد را با قاشق بریزید و سطح مخلوط را صاف کنید، مقدار مواد بستگی دارد. به سلیقه شما

مرحله یازدهم: یک لایه دیگر نان بگذارید و سس پستو را روی آن بریزید

سپس یک لایه دیگر از نان تست را روی مواد قرار دهید، سپس مقداری سس پستو روی نان بریزید و با قاشق روی سطح نان بریزید تا تمام قسمت های آن را بپوشاند، سپس یک تکه نان دیگر روی آن قرار دهید، سپس تمام لایه ها را محکم کنید. با سوزن تزئینی.و ثابت کنید

مرحله 12: کلوپ مرغ را تزئین و سرو کنید

سپس گلوله مرغ را با سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی به دلخواه بریزید و به سلیقه خود آنها را با پودر آویشن پاشیده و تزئین کنید سپس توپ مرغ را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه سرو کنید تا با غذاهای مختلف سرو کنید.با دارچین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا