طرز تهیه کلوچه ترکمنی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بیسکویت ترکمنی
بیسکویت ترکمنی یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و میان وعده ای مناسب و مقوی به ویژه برای کودکان است. برای آشنایی کامل گام به گام با طرز تهیه کلوچه ترکمنی به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد لازم برای تهیه بیسکویت ترکمنی | |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
شیر نر | 1 فنجان |
ماست شیرین | 2 فنجان |
قند | 2 فنجان |
پودر خمیرمایه | 4 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1 قاشق مرباخوری |
روغن مایع | ¾ لیوان |
ارد | کافی |
طرز تهیه بیسکویت ترکمنی
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ را در ظرفی ریخته و هم میزنیم تا از حالت انعقاد خارج شود و کمی پف کند و حجمش زیاد شود سپس شکر را اضافه کرده و 3 دقیقه هم میزنیم تا شکر حل شود و مخلوط به دست آمده کرمی و کشدار و یکدست شود.
مرحله دوم
سپس وانیل را اضافه کرده و 1 دقیقه هم میزنیم تا طعم وانیل گرفته شود، سپس کره مایع را میریزیم و هم میزنیم تا با مواد یکدست شود، سپس شیر را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با مواد مخلوط شوند. با یکدیگر.
سطح سوم
سپس ماست را که از قبل به دمای محیط رسیده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود و قوام یکنواختی به دست آید سپس یک عدد پرتقال را بشویید و خشک کنید و با رنده رنده پوست پرتقال رنده کنید و مواد را بریزید.
مرحله چهارم
سپس کمی مخلوط کنید تا پوست پرتقال رنده شده کاملا در مواد پخش شود سپس به سلیقه خود کمی پودر هل یا گلاب یا ترکیبی از هر دو را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شود. و عطر گلاب و هل را داخل مواد بریزید.
مرحله پنجم
سپس کمی سیاه دانه و کنجد اضافه کنید و در صورت تمایل یکی از آنها را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و برای خوش طعم شدن شیرینی ها می توانید مقداری گردو یا فندق را به دلخواه خرد کرده و داخل مواد بریزید و مخلوط کنید.
مرحله ششم
سپس در ظرفی دیگر آرد را الک کنید تا سبک شود سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود و دوباره با هم الک کنید تا بافت آرد یکدست و یکدست شود سپس آرد را کم کم و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید
مرحله هفتم
سپس خمیر فرم گرفته را با دست ورز دهید تا یکنواخت و کمی چسبنده شود، خمیر نباید خیلی سفت شود چون کیک ها خشک می شوند، سپس روی کاسه را سلفون یا حوله می پوشانیم و اجازه می دهیم 20 دقیقه بماند.
مرحله هشتم
حالا یک سطح صاف را چرب کنید و سطح خمیر را نیز روغن بزنید سپس خمیر را با دست یا وردنه پهن کنید و با چاقو یا کاتر به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس سینی فر را با روغن یا کره چرب کنید. و برش ها را برش بزنید و خمیر را با فاصله در آن قرار دهید.
مرحله نهم
سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید کیک ها به مدت 30 دقیقه بپزند و دور آن ها طلایی شوند سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند. پایین
مرحله دهم
وقتی کوکی ها کمی خنک شدند و به دمای محیط رسیدند از قالب خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید و با کمی عسل یا شکلات صبحانه و پودر پسته و پودر نارگیل و تکه های گردو تزئین کنید و به عنوان یک صبحانه سالم و خوشمزه با چای سرو کنید.