آشپزی

طرز تهیه کلوچه توت فرنگی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کلوچه توت فرنگی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک توت فرنگی

بیسکویت توت فرنگی یکی از دسرهای جذاب و معطر ایرانی است که برای صبحانه یا عصرانه بسیار مناسب است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن کیک توت فرنگی به این لینک مراجعه کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک توت فرنگی
شیر ولرم 1 فنجان
ارد 3 لیوان
قند ½ فنجان
روغن مایع ⅓ فنجان
نمک ¼ قاشق چایخوری
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پنیر خامه ای
پنیر خامه ای 200 گرم
شکر پودر شده ¼ فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه بزرگ
وانیل ¼ قاشق غذاخوری
توت فرنگی در مقادیر کافی

طرز تهیه کیک توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه کیک های خوشمزه توت فرنگی در ابتدای کار آرد را در صافی بریزید سپس در ظرف مناسبی الک کنید. سپس شکر، نمک و مایه مایه فوری را در ظرف ریخته و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

حالا بین مواد خشک سوراخی ایجاد کنید و شیر ولرم را همراه با روغن مایع داخل آن بریزید سپس 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.

سطح سوم

در این مرحله خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. در همین حین مخلوط پنیر خامه ای را با الک کردن پودر قند در ظرف مناسبی آماده کنید.

مرحله چهارم

حالا پنیر خامه ای را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا بافت پنیر خامه ای باز شود و کرم رنگ شود. سپس وانیل را به کاسه تخم مرغ اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مرحله پنجم

وقتی قوام پنیر خامه ای یکنواخت شد، هم زدن را متوقف می کنیم. 15 دقیقه قبل از پایان استراحت خمیر، فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود. سپس سطح کار را آرد پاشی کنید.

مرحله ششم

حالا خمیر را روی سطح کار قرار دهید و با وردنه آن را به قطر نیم سانتی متر پهن کنید. در مرحله بعد خمیر را مربعی برش بزنید سپس 1 قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر خامه ای را وسط خمیر بریزید و کمی آن را پهن کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله گوشه های خمیر را جمع کرده و به مرکز ثابت می کنیم. حالا دانه های توت فرنگی را در مرکز خمیر قرار دهید و خمیر را به همین ترتیب شکل دهید سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله هشتم

سپس ساندویچ ها را در سینی فر به فاصله 1 سانتی متر از یکدیگر قرار می دهیم سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم. حالا اجازه دهید شیرینی ها به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

مرحله نهم

بعد از این مدت قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک ها کاملا خنک شوند. وقتی شیرینی ها خنک شدند برای تزئین روی آن ها پودر قند بپاشید و با چای سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا