طرز تهیه کلوچه خرمایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کلوچه خرمایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کوکی خرمایی
کلوچه خرمایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که در دستورهای مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کوکی خرمایی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خمیر بیسکویت |
|
کره نرم | 200 گرم |
شکر پودر شده | 80 گرم |
زرده | 2 عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
زعفران پخته (اختیاری) | 1 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
ارد | 2 فنجان |
مواد پر کننده خرما |
|
تاریخ | 30 عدد |
پودر نارگیل | 5 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوکی خرمایی
مرحله اول
برای تهیه کیک های خوشمزه با خرما در ابتدای کار کره را از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار می دهیم تا کاملا نرم و هماهنگ با دمای محیط شود. در ادامه به تهیه مواد برای فیلینگ خرما می پردازیم.
مرحله دوم
برای این کار پوست و هسته خرماها را جدا کرده و در ظرف مناسبی می چینیم. در مرحله بعد خرماها را با پشت چنگال له کنید سپس پودر دارچین و پودر نارگیل را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید.
سطح سوم
اگر مواد پرکننده شل بود دوباره مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کنید. حالا داخل کاسه را پهن می کنیم و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا چسبندگی آن از بین برود.
مرحله چهارم
بعد از این مدت فیلینگ خرماها را از یخچال خارج کرده و بسته به اندازه قالب کمی از فیلینگ را بردارید و در دست گرد کنید. سپس فیل های خرما را دوباره در یخچال قرار می دهیم تا در دمای اتاق شل نشوند.
مرحله پنجم
حالا خمیر بیسکویت را آماده می کنیم به این صورت که کره نرم شده را در ظرف مناسبی ریخته و سپس پودر قند را در الک می ریزیم و آن را در ظرف صاف می کنیم. سپس مخلوط کره را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید.
مرحله ششم
سپس کاسه را بین کار جدا می کنیم تا کره به طور یکنواخت مخلوط شود و وقتی مخلوط کره غلیظ و سبک شد، زرده تخم مرغ، وانیل و زعفران دلخواه پخته شده را به کاسه اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم. یک زن
مرحله هفتم
حالا دوباره مواد را به مدت 2 دقیقه در کاسه مخلوط می کنیم سپس نشاسته ذرت را به ظرف اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا یکدست شود. سپس آرد را 3 بار الک کرده و نیمی از آن را به ظرف اضافه کنید.
مرحله هشتم
سپس مجددا با همزن برقی مواد داخل کاسه را با هم مخلوط می کنیم سپس به تدریج و کنترل شده باقی مانده آرد را به کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نرمی در کاسه جمع شود. حالا مقداری از خمیر شیرینی را برمی داریم.
مرحله نهم
سپس خمیر را در دست گرد می کنیم، اگر خمیر بدون ترک بود آرد را قطع می کنیم. حالا خمیر شیرینی را در کیسه فریزر قرار دهید و آن را پهن کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله دهم
بعد از این مدت خمیر بیسکوییت را از یخچال خارج می کنیم و خمیر را به شکل گلوله هایی بزرگتر از مواد فیلینگ در می آوریم. سپس وسط خمیر کوکی را باز کرده و یکی از مواد گرد شده را داخل خمیر کوکی قرار دهید.
مرحله یازدهم
سپس دوباره خمیر شیرینی را باز کنید تا مواد فیلینگ داخل خمیر پنهان شود. حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس داخل شکل دلخواه را با کمی آرد می پوشانیم تا هنگام فرم دادن خمیر نچسبد.
مرحله دوازدهم
حالا خمیر شیرینی را در قالب قرار دهید و با دست فشار دهید تا کاملا در قالب ثابت شود سپس خمیر شیرینی را از قالب خارج کنید. سپس رویه های بیسکویت را به همین ترتیب شکل می دهیم و سینی فر را با کاغذ کره ای می پوشانیم.
مرحله سیزدهم
بعد از آن خمیرهای فرم گرفته را در سینی فر با فاصله از هم می چینیم و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا حالت خود را حفظ کند. حالا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.
مرحله چهاردهم
بعد از اینکه خمیر در یخچال قرار گرفت، قالب را از یخچال خارج می کنیم و در فر می گذاریم سپس کیک ها را به مدت 15 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا بپزند. پس از این مدت، قالب را از فر خارج کنید.
مرحله پانزدهم
بعد از آن بدون دست زدن به کیک ها می گذاریم کاملا خنک شوند سپس از سینی خارج می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر حفره بین کلوچه ها را با پودر پسته پر کنید و با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.
5
1