آشپزی

طرز تهیه کلوچه خرمایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوکی خرمایی

کلوچه خرمایی یکی از انواع کلوچه های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این کلوچه خوشمزه و بسیار آسان به خصوص در بین کودکان طرفداران زیادی دارد و یک میان وعده سالم برای آنها محسوب می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کوکی خرمایی برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد تشکیل دهنده کوکی مقدار مواد
کره 200 گرم
پنیر خامه ای 105 گرم معادل 1.2 فنجان است
شکر پودر شده 120 گرم معادل 3.4 فنجان است
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
ارد 300 گرم معادل 2 و 1.4 فنجان است
عسل رقیق شده برای تزئین کافی
آجیل (پسته، گردو، بادام و فندق) برای تزیین کافی
پودر نارگیل و کنجد برای تزیین کافی
مواد لازم برای قسمت وسط مقدار مواد
خرمای کبکاب 450 گرم
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق غذاخوری
کره نرم 40 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است
پودر نارگیل یا آجیل به انتخاب شما 20 گرم

طرز تهیه کوکی خرمایی

مرحله 1: کره یا روغن را آماده کنید

ابتدا مقداری کره را که 15 دقیقه پیش از یخچال خارج کردید تا به دمای محیط برسد و بافت آن کمی نرم شود در ظرفی بریزید و به جای کره می توانید از کره نرم هم استفاده کنید اما از کره نیمه جامد نمی توان استفاده کرد. برای شیرینی ها.

مرحله 2: پنیر و شکر را اضافه کنید

سپس پنیر کیبی را که به دمای محیط رسیده اضافه کنید، می توانید به جای پنیر کیبی از پنیر خامه ای استفاده کنید، سپس با همزن مقداری شکر را کاملا پودر کنید، سپس به مخلوط کره و پنیر اضافه کنید، سپس کمی وانیل اضافه کنید. مواد را بریزید.

مرحله 3: مواد را مخلوط کنید

در مرحله بعد همه مواد را با همزن برقی خوب هم بزنید تا بافت کرمی، سبک و یکنواختی به دست آید، سپس همزن را خاموش کنید و کناره های کاسه را با لیسک تمیز کنید.

مرحله 4: الک کردن و اضافه کردن آرد

سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود سپس در چند مرحله به تدریج به مخلوط اضافه کنید، بهتر است آرد را روی مخلوط الک کنید و در یک جهت با لیسک به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. خمیر را مخلوط کرده و جمع کنید.

مرحله 5: خمیر را ورز دهید

با توجه به اینکه مقدار آبی که آردهای مختلف جذب می کنند متفاوت است حتما آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر خیلی سفت نشود زیرا در نهایت ساختار شیرینی ها نرم و یکدست نمی شود. . سپس با دستان خوب خمیر را ورز دهید

مرحله ششم: خمیر را در یخچال بگذارید

وقتی قوام خمیر یکدست و یکدست شد به طوری که به دست نچسبد، آرد اضافه نکنید تا قوام خمیر نرم و لطیف باقی بماند، سپس خمیر را داخل پلاستیک گذاشته، با دست پهن کنید و اجازه دهید. به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می دهد

مرحله هفتم: تهیه مواد میانی برای خرما

در ضمن برای تهیه مواد میانی ابتدا هسته چند عدد خرما را جدا کرده و در میکسر یا مخلوط کن بریزید و کاملا خرد کنید و برای چرخ کردن خرما می توانید از چرخ گوشت استفاده کنید یا با گوشت کوب برقی خرد کنید.

مرحله هشتم: ادویه ها را به خرما اضافه کنید

سپس خرماهای له شده را در ظرفی بریزید، مقداری پودر دارچین به آن اضافه کنید، سپس به سلیقه و ذائقه خود می توانید مقداری پودر هل نیز روی آن بپاشید.

مرحله 9: کره را به مواد اصلی اضافه کنید

سپس مقداری کره که به دمای محیط رسیده و بافت آن نرم شده به خرماها اضافه می کنیم، دوباره ورز می دهیم تا کره جذب شود و بافت یکنواختی به دست آید، حالا با توجه به ذائقه خود می توانید از مغزهای دلخواه استفاده کنید.

مرحله 10: آماده سازی بافت نهایی مواد خرما

روی خرماها به سلیقه خود کمی پودر نارگیل بریزید و سپس آنها را ورز دهید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند و در آخر خمیر باید حالتی نرم و یکدست داشته باشد که به دست نچسبد تا بتوانید به آن فرم دهید. خیلی راحت

مرحله یازدهم: خمیر فیلینگ را آماده کنید

اگر خرمای فرم داده شده کمی چسبناک است، دستتان را چرب کنید تا خمیر به دست نچسبد، سپس خمیر را از محصولاتی که از قبل آماده کرده اید از یخچال خارج کرده، حدود 30 گرم از آن جدا کنید، سپس کمی ورز دهید. دست های تو

مرحله دوازدهم: خمیر را با خرما پر کنید

سپس خمیر را با دست کمی باز کنید سپس مقداری خرما به وزن تقریبی 15 گرم بردارید و داخل خمیر بریزید و دور خمیر را جمع کنید و به شکل گلوله درآورید تا خرماها از داخل و خارج مغزی شوند و نریزند.

مرحله 13: تشکیل کوکی ها

سپس با فشار دست کمی آن را صاف کرده و طرحی با قالب با طرح دلخواه روی آن قرار دهید و در صورت در دسترس نبودن قالب می توانید خمیر خارج شده از یخچال را روی سطح صاف قرار دهید و به ضخامت وردنه کنید. 4 میلی متر.

مرحله 14: ایجاد تاریخ

سپس با مواد خرما رول درست می کنیم و خمیر را وسط می گذاریم سپس یک طرف خمیر را روی رول خرما قرار می دهیم و اضافه آن را برش می دهیم سپس طرف دیگر خمیر را روی مواد خرما قرار می دهیم و اضافه آن را برش می دهیم. دوباره به پایان می رسد .

مرحله 15: برش و طراحی کوکی ها

در مرحله بعد لبه های خمیر را با فشار کم روی خمیر ثابت کنید سپس با کاتر یا چاقوی تیز خمیر را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید.

مرحله 16: کوکی ها را قبل از پخت رها کنید

اگر در این مرحله خمیر کمی جمع شد، آنها را در سینی ریخته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی قوام بیاید و بمانند، بعد از 15 دقیقه سینی را از یخچال خارج کنید. . پوشیدن.

مرحله هفدهم: پخت کوکی ها در فر

سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذاشته، تکه های خمیر را با فاصله در سینی فر قرار دهید، سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید بپزد. بیسکویت ها.

مرحله 18: کوکی ها را خنک کرده و جدا کنید

شیرینی ها بعد از تقریبا 15 الی 20 دقیقه در فر می پزند و پس از طلایی شدن، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا شیرینی ها خنک شوند و سپس با احتیاط از کاغذ پخت خارج کرده و در ظرف دیگری قرار می دهیم. ظرف. مکان

مرحله 19: شیرینی های خرمایی را تزئین کرده و سرو کنید

سپس به سلیقه خود می توانید کمی عسل رقیق شده روی کلوچه ها بمالید سپس با پودر پسته یا خلال پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، خلال بادام یا کنجد تزئین کنید سپس خرماها را در سینی مناسب بچینید. سرو کردن یک وعده غذایی . در نهایت کلوچه خرمایی را به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی یا یک دسر شیک و جذاب برای سرو با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا