طرز تهیه کلوچه زنجبیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کلوچه زنجبیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
شیرینی زنجبیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و معطر است که برای میان وعده بسیار مناسب است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم نان زنجبیلی |
|
آرد سفید | 380 گرم |
روغن جامد | 120 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
ماست | 60 گرم |
شکر پودر شده | 130 گرم |
پودر خمیرمایه | ½ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | 15 گرم |
زعفران آب پز | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
مرحله اول
من آماده می کنم شیرینی زنجبیلی خوشمزه در ابتدای کار ماست و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و با لیسک مخلوط کنید سپس بیکینگ پودر و جوش شیرین را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ را به همراه کره جامد و وانیل در ظرفی جداگانه بریزید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود سپس به ظرف حاوی ماست اضافه کنید. سپس زنجبیل را به همراه زعفران پخته به کاسه اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله مواد داخل کاسه را با لیسک مخلوط کنید و آرد را 3 بار الک کنید سپس کم کم به ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید. حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. 15 دقیقه مانده به پایان باقیمانده خمیر فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله پنجم
حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر گذاشته و با وردنه به ضخامت 3 میلی متر پهن می کنیم سپس با چنگال روی خمیر خط کشیده و با خلال دندان سوراخ می کنیم. سپس خمیر را به شکل دلخواه برش می دهیم و در تابه می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک ها به مدت 15-20 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند و اطرافشان طلایی و زیبا شود. وقتی کیک ها خنک شدند، آنها را با چای سرو کنید. نوش جان.
5
2