آشپزی

طرز تهیه کلوچه سیب دارچین +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوکی سیب دارچینی

کلوچه سیب دارچینی یکی از کلوچه های بین المللی خوشمزه است که برای یک صبحانه سبک با چای بسیار مناسب است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله ساخت کوکی سیب دارچینی به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای کوکی سیب دارچینی
یک تخم مرغ 1 قطعه بزرگ
قند ½ فنجان
روغن مایع ⅓ شیشه
ماست ⅓ شیشه
آرد قنادی 2 فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
وانیل ¼ قاشق غذاخوری
دانه کنجد (اختیاری) کافی
مواد میانی
یک سیب 2 عدد
قند 2 قاشق غذاخوری چاشنی
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری چاشنی
مواد تشکیل دهنده دستمال
زرده 1 قطعه
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
کنجد کافی

طرز تهیه کوکی سیب دارچینی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه های دارچینی و سیبی خوشمزه ابتدا مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور سیب ها را پوست گرفته و با رنده درشت در تابه ای مناسب رنده می کنیم سپس شکر را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سرخ کنید تا شکر کاملا آب شود و آب بین آن کاملا گرفته شود. بعد از 15 دقیقه پودر دارچین را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

حالا بگذارید مواد میانی کاملا خنک شوند. سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی به مدت 5-7 دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط تخم مرغ کرمی و کشدار شود.

مرحله چهارم

سپس ماست و کره مایع را به کاسه اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید. حالا آرد را به همراه بکینگ پودر در الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس با کفگیر هم بزنید تا خمیر چسبناکی به دست آید.

مرحله پنجم

در این مرحله روی کاسه را با کیسه سلفون یا فریزر بپوشانید سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از این مدت فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله ششم

حالا با دست چرب 50 گرم خمیر را از خمیر جدا کرده و کمی باز کنید. سپس 1 قاشق چایخوری از مواد میانی را در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را دوباره داخل خمیر قرار دهید تا مواد میانی داخل خمیر پنهان شود.

مرحله هفتم

در این مرحله کیسه فریزر را روی خمیر قرار می دهیم و با چرخ گوشت فشار می دهیم تا خمیر کمی پهن شود. حالا روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و پودر دارچین بپوشانید و با چنگال بکشید تا خمیر طرح دار شود.

مرحله هشتم

حالا مقداری کنجد روی خمیر بپاشید، سپس سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید. سپس شیرینی ها را در سینی فر با فاصله کمی از هم قرار می دهیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزند.

مرحله نهم

بعد از این مدت قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک ها کاملا خنک شوند. در آخر کوکی ها را با دارچین و سیب در ظرف دربسته بریزید و در دمای اتاق نگهداری کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا