طرز تهیه کلوچه فومن با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کلوچه فومن را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کلوچه فومن
کلوچه فومن یکی از شیرینی های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کلوچه فومن برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
آرد نان شیک | 2 لیوان و نیم |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | ¾ قاشق چایخوری |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
روغن جامد | 30 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
اب | ½ فنجان |
مواد دستمال برای بیسکویت | |
زرده | 1 قطعه |
زعفران آب پز | 1 قاشق چایخوری |
شیر نر | 1 قاشق مرباخوری |
یک تخم مرغ جوجه تیغی | |
مواد مغذی کوکی |
|
ارد سه صفر | 1 فنجان |
کره | 50 گرم |
کره صاف قنادی | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
قند | ⅔ فنجان |
پودر دارچین |
½ قاشق چایخوری |
پو هل | ½ قاشق چایخوری |
گردو | 50 گرم |
گل سرخ | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کلوچه فومن
مرحله اول
من آماده می کنم بیسکویت فومن خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم سپس در فضای آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود و کاملا نرم شود.
مرحله دوم
حالا گردوها را داخل غذاساز بریزید سپس آنقدر هم بزنید تا گردوها پوره شوند. سپس آرد را در صافی ریخته و الک کرده و در سینی مناسب می ریزند. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله آرد را به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس با ریختن کره که به دمای محیط رسیده است، به همراه شکر و روغن قنادی در ظرف مناسبی، محصولات میانی شیرینی ها را آماده می کنیم.
مرحله چهارم
حالا کره مایع را به همراه پودر دارچین و پودر هل به کره اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس آرد را همراه با پودر گردو داخل مخلوط کره بریزید و دوباره مخلوط کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله کم کم گلاب را به مواد میانی اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد به صورت خمیری یکدست درآیند. بعد روی مواد میانی کوکی رو سلفون میکشیم و در دمای محیط قرار میدیم.
مرحله ششم
حالا یک خمیر بیسکویت درست می کنیم، برای این منظور ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را در ظرف مناسبی ریخته و خوب هم می زنیم تا یکدست شود، سپس در صافی می گذاریم و الک می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله شکر را به مخلوط آرد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سپس کره را به همراه روغن مایع در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید.
مرحله هشتم
حالا که کره ذوب شد، کتری را از روی بخارپز خارج کنید، سپس بگذارید کاملا خنک شود. سپس مخلوط کره را به همراه تخم مرغ به مخلوط آرد اضافه کرده و آب را کم کم اضافه کنید.
مرحله اتهام
در این مرحله با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. مراقب باشید خمیر را زیاد ورز ندهید زیرا خمیر داخل روغن می افتد. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
مرحله دهم
حالا اجازه دهید خمیر به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. بعد از این مدت خمیر را روی پیشخوان گذاشته و به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سپس روی سطح کار آهک میزنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله خمیر را با وردنه باز می کنیم. سپس مواد وسط را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و یک قسمت از مواد وسط را در دست به شکل گردو در می آوریم سپس روی خمیر قرار می دهیم.
مرحله دوازدهم
حالا دور خمیر را جمع می کنیم و مرتب می کنیم تا مواد میانی داخل خمیر پنهان شود. سپس خمیر را پهن می کنیم سپس با وردنه کمی باز می کنیم. سپس مهر بیسکویت را در آرد آغشته کنید.
مرحله دوازدهم
در این مرحله مهر را روی خمیر می گذاریم و فشار می دهیم تا خمیر طرح دار شود. توجه داشته باشید که بعد از مهر زدن روی خمیر با چاقو شیاری روی خمیر ایجاد کنید چون مهر فلزی نیست بعد از پخت شیرینی ها اثر آن از بین می رود.
مرحله سیزدهم
حالا فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم سپس میگذاریم کاملا گرم شود. سپس در تابه را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیر را به آرامی در تابه می گذاریم.
مرحله چهاردهم
در این مرحله برای تهیه مواد دستمال، ابتدا زرده را از سفیده جدا می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم و زعفران پخته شده را به همراه شیر تازه اضافه می کنیم سپس هم می زنیم.
مرحله پانزدهم
حالا قلم مو را به مواد دستمال آغشته می کنیم سپس روی رب ها می مالیم و در آخر مقداری دانه خرفه روی رب ها می پاشیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس می گذاریم کیک ها بپزند.
مرحله شانزدهم
سرگرمی روز بعد از 15-20 دقیقه شیرینی ها را از فر خارج می کنیم سپس با پارچه نخی کلوچه ها را می گذاریم تا وقتی خنک شدند خشک نشوند. سرگرمی روز کوکی ها را در ظرف در بسته نگهداری کنید. نوش جان.
5
2