آشپزی

طرز تهیه کلوچه کنجدی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کلوچه کنجدی

کوکی کنجدی یکی از انواع کوکی های بین المللی خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کلوچه کنجدی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای بیسکویت کنجدی
ارد 3 لیوان
روغن مایع ¾ فنجان
شکر پودر شده 1 فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد
ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
کنجد کافی

طرز تهیه کلوچه کنجدی

مرحله اول

من آماده می کنم بیسکویت کنجدی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه وانیل در ظرف مناسبی بریزید سپس پودر قند را در صافی بریزید و روی تخم مرغ الک کنید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط تخم مرغ سفید و کشدار شود. سپس ماست را همراه با نصف بکینگ پودر در ظرف مناسبی بریزید و 3-4 دقیقه مخلوط کنید و درب ظرف را ببندید.

سطح سوم

در این مرحله اجازه دهید مخلوط ماست و بکینگ پودر ور بیاید. در مرحله بعد کره مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم سپس دوباره با همزن برقی پر سرعت هم می زنیم تا مواد به مدت 1 دقیقه با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

حالا که ماست در حال حباب زدن است آن را داخل مخلوط تخم مرغ بریزید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر باقیمانده و هل در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط آرد را 3 بار الک می کنیم و در 2 مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم سپس با همزن سیمی هم می زنیم تا بافت مواد مخلوط و یکدست شود. توجه داشته باشید که بافت خمیر کوکی کمی ضخیم تر از بافت خمیر کیک است.

مرحله ششم

حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. بعد از این مدت فر را با دمای 180 درجه گرم می کنیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس خمیر را از یخچال خارج کنید. سپس با دست چرب قسمتی از خمیر را برداشته و در دست فرم داده و یک طرف آن را در کنجد قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا وقتی کنجد به خمیر چسبید، داخل سینی فر می گذاریم. توجه داشته باشید که به دلیل چسبندگی خمیر شیرینی، بعد از هر بار فرم دادن به خمیر، دوباره دستان خود را با کمی کره مایع چرب کنید.

مرحله نهم

در این مرحله سینی را داخل فر می گذاریم سپس به مدت 20 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزند. بعد که کلوچه ها کاملا طلایی شدند از فر خارج می کنیم سپس می گذاریم کاملا خنک شوند.

مرحله دهم

در آخر کلوچه ها را در ظرف مورد نظر می ریزیم سپس با چای زعفران سرو می کنیم. نوش جان. توجه داشته باشید که این کوکی ها را می توان تا ۷ روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا