طرز تهیه کلوچه گلاب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کلوچه گلاب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کلوچه کبوتر
کوکی کبوتر یکی از شیرینی های خوشمزه با عطر بی نظیر هل و گلاب است که به روشی آسان و سریع تهیه می شود و صبحانه ای سالم، خوش طعم و آسان است. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کلوچه گل رز به ادامه مطلب بروید بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کوکی کبوتر | |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
زرده | 1 قطعه |
ارد | 3 تا 4 فنجان |
قند | 12 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
روغن مایع | 8 قاشق غذاخوری |
ماست | 5 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کلوچه کبوتر
مرحله اول
برای تهیه کلوچه گلاب به روش مونتاژی ابتدا تخم مرغ هایی را که در دمای محیط گرم کرده اید در ظرفی بریزید و با همزن دستی یا برقی آن ها را بزنید تا گلوله شده و حجم آنها زیاد شود.
مرحله دوم
سپس شکر را اضافه کرده و دوباره با همزن برقی به مدت 3-4 دقیقه هم بزنید تا مخلوط کشدار و کرمی شود، سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید تا طعم وانیل آزاد شده و کاملا در مخلوط حل شود.
سطح سوم
در مرحله بعد کره مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود سپس ماست را که به دمای محیط گرم کرده اید بریزید و مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا با توجه به ذائقه و سلیقه خود مقداری گلاب به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب با تمام مواد ترکیب شود و بافت مخلوط یکدست و نرم شود.
نکته: در صورت تمایل می توانید کمی هل له شده به مخلوط اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس آرد را در ظرفی الک می کنیم تا آرد سبک شود و سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و دوباره الک می کنیم تا بافت آرد یکدست و یکدست شود.
مرحله ششم
سپس کم کم و در چند مرحله آرد را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا خمیر به دست نچسبد و بافت آن یکدست شود.
نکته: در این مرحله خمیر را زیاد ورز ندهید، فقط به اندازه ای که مواد مخلوط شوند.
مرحله هفتم
قالب یا ظرف فر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و سپس مقداری از خمیر را بردارید و با دست فرم دهید و پهن کنید و روی سطح آن را با چنگال طرح بزنید و داخل قالب یا ظرف قرار دهید.
مرحله هشتم
سپس در ظرفی زرده تخم مرغ را با چنگال خوب بزنید تا گلوله شود و پودر قند را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود سپس بیسکویت ها را پخش کنید.
مرحله نهم
سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و روی 175 درجه قرار دهید و به مدت 45 دقیقه بگذارید بپزد تا شیرینی رنگ طلایی به خود بگیرد.
نکته: در 20-30 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا کلوچه ها بلند نشوند.
مرحله دهم
سپس با سیخ چوبی تست کنید و داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید و اگر چیزی نچسبید شیرینی ها آماده است از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. سرگرمی روز مقداری کبوتر را در ظرف مناسبی بریزید و با عسل و شکلات صبحانه و تکه های نارگیل و گردو تزیین کنید و با چای سرو کنید.
5
2