طرز تهیه کلوچه گوشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کلوچه گوشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کوفته
میت لوف یکی از غذاهای لذیذ و لذیذ در تونس است که در همه کشورها و به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه و تهیه می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کلوچه گوشت به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
سیب زمینی متوسط | 4 عدد |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
پیاز | 1 قطعه |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | کافی |
روغن برای سرخ کردن | کافی |
تخم مرغ برای دستمال | 1 قطعه |
آرد سوخاری | کافی |
طرز تهیه کوفته
مرحله 1: آماده کردن و آب پز کردن سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی های تمیز را شسته و در قابلمه ای بریزید و مقداری آب روی آن ها بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید سیب زمینی ها حدود 40 تا 45 دقیقه خوب بجوشد و مغز داخل آنها بجوشد.
مرحله 2: سیب زمینی ها را خنک کرده و رنده کنید
بعد از اینکه سیب زمینی ها خوب پختند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم سیب زمینی ها کمی در دمای محیط خنک شوند و بعد از آن پوست گرفته و روی رنده ریز یا درشت رنده می شوند و در ظرف می گذاریم.
مرحله 3: ادویه ها را به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید
در مرحله بعد مقداری نمک به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند سپس مقداری زردچوبه روی سیب زمینی ها بریزید و با هم هم بزنید تا رنگ زردچوبه موجود در مواد خارج شود و طعم آن کاملا به خورد سیب زمینی ها برود.
مرحله 4: پختن تخم مرغ
سپس به سلیقه خود مقداری فلفل سیاه به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند سپس یک عدد تخم مرغ را در ظرف دیگری بریزید و با چنگال هم بزنید تا گلوله و یکدست شود.
مرحله 5: مواد را با هم ترکیب کرده و در یخچال قرار دهید
سپس تخم مرغ زده شده را به سیب زمینی ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند و غلظت یکنواختی به دست آید، سپس مخلوط تمام شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا با هم مخلوط شده و طعم همه مواد یکدست شود.
مرحله ششم: پیاز و گوشت را آماده و تفت دهید
در همین حین برای تهیه مواد گوشتی پیاز را پوست گرفته و بشویید و نگینی خرد کنید سپس مقداری روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را داخل آن بریزید و تفت دهید.
مرحله 7: تفت دادن گوشت چرخ کرده با پیاز
وقتی پیاز در روغن داغ درخشید و کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده را در تابه بریزید و همراه با پیاز تفت دهید تا تمام قسمت های گوشت و رنگ گوشت چرخ کرده کاملا سرخ شود. گوشت کمی تغییر می کند.
مرحله 8: ادویه ها را به گوشت اضافه کنید
سپس مقداری نمک و زردچوبه به گوشت های سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زردچوبه تغییر کند، سپس مقداری فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آن با مواد مخلوط شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله 9: شکل دادن کیک و پر کردن با گوشت
سپس سیب زمینی های رنده شده را از یخچال خارج کرده و به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید.
مرحله 10: شکل دادن کوکی ها
سپس سیب زمینی ها را به شکل گلوله ای جمع می کنیم تا گوشت وسط آن قرار گیرد و سیب زمینی ها روی آن را کاملا بپوشاند و به همین ترتیب همه سیب زمینی ها با گذاشتن مواد گوشتی داخل و گرد کردن آن ها آماده می شوند.
مرحله 11: کوکی ها را در تخم مرغ فرو کنید
سپس یک عدد تخم مرغ را در یک کاسه کوچک ریخته و با چنگال مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست و یکدست شود، سپس گلوله های سیب زمینی را در تخم مرغ زده شده قرار داده و آن را کاملا حلقه می کنیم تا با تخم مرغ زده شده پوشانده شود.
مرحله 12: در آرد سوخاری بغلتانید
سپس مقداری آرد سوخاری را در ظرفی بریزید و گلوله ها را بعد از اینکه با تخم مرغ آغشته شد در آرد سوخاری قرار دهید و کاملا در آن بغلطانید تا با آرد سوخاری آغشته شده و تمام سطح آنها با آرد سوخاری پوشانده شود.
مرحله 13: کوکی ها را سرخ کنید
سپس در تابه یا قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس گلوله های سیب زمینی را در روغن داغ سرخ کنید، گلوله ها را در روغن تکان دهید تا قرمز و طلایی شوند.
مرحله 14: کوکی ها را از کره خارج کنید
سپس گلوله های سیب زمینی را از روغن خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود، سپس چند عدد کوفته را در ظرف مناسبی بچینید و روی آنها را با مقداری نعنا، ریحان و برگ رازیانه تازه تزیین کنید.
مرحله 15: کوفته ها را سرو کنید
در آخر کلوچه گوشت به عنوان یک پیش غذای سالم و مقوی یا یک غذای خوشمزه و ساده با برنج زعفرانی و ته دیگ یا نان تازه و چند تکه لیموی تازه و انواع سالاد و ترشی و سبزیجات و انواع دارچین و غذاهای جانبی را سرو کنید.
5
2