آشپزی

طرز تهیه کماج تابه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه تابه کامای

کماج تابعی یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی کشورمان است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه تابه کامای برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم تابه
آرد سفید 1 فنجان
آرد برنج 1 فنجان
شیر یا آب ½ فنجان
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 2 عدد
قند ¼ فنجان
روغن مایع ¼ فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری چاشنی
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
هل (اختیاری) 1 قاشق چایخوری
زعفران آب پز کافی

طرز تهیه تابه کامای

مرحله اول

برای تهیه کمای تابه ای خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی می ریزیم سپس با همزن برقی به مدت 5-7 دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ سبک و کشدار شود.

مرحله دوم

حالا شیر را به کاسه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. سپس کره مایع، گلاب، زعفران را اضافه کرده و در صورت تمایل هل را به کاسه اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید تا مخلوط شوند.

سطح سوم

در این مرحله آرد سفید را به همراه آرد برنج و بکینگ پودر در الک ریخته و 3 بار الک می کنیم سپس در چند مرحله به ظرف اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا بافت کوماج به دست آید. لباس فرم.

مرحله چهارم

حالا داخل ماهیتابه رژیمی را با کمی روغن مایع چرب کنید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس واشر دور آن را بردارید. سپس پخش کننده را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا داغ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط کماج را داخل تابه بریزید سپس درب آن را ببندید و تابه را روی شعله قرار دهید تا پخش شود. حالا بگذارید کامجا 30 دقیقه روی آتش بماند تا کاملا پخته و طلایی شود.

مرحله ششم

بعد از این مدت تابه را برمی گردانیم سپس می گذاریم طرف دیگر کماز کاملا طلایی شود. در آخر تابه را از روی حرارت بردارید سپس کاماژ را به اندازه و شکل دلخواه برش دهید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا