طرز تهیه کمپوت گلابی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کمپوت گلابی
کمپوت گلابی یکی از کمپوت های پرطرفدار و بین المللی است که برای نگهداری طولانی مدت میوه گلابی استفاده می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کمپوت گلابی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کمپوت گلابی | |
گلابی | 1 کیلوگرم |
قند | 1 فنجان |
اب | 4 لیوان |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
گل سرخ | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کمپوت گلابی
مرحله اول
برای تهیه کمپوت گلابی خوشمزه ابتدا گلابی را می شوییم سپس پوست آن را جدا می کنیم و بسته به اندازه گلابی آن را برش می دهیم یا کامل می کنیم. سپس یک رگ مناسب را انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
حالا آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید سپس هم بزنید تا ذرات شکر در آب حل شود و شربت به نقطه جوش برسد. سپس گلابی ها را داخل شربت بریزید.
سطح سوم
توجه داشته باشید که زمان پخت بسته به بافت گلابی متفاوت است، اگر گلابی نرم بود اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه در شربت بجوشد و در غیر این صورت 30 تا 40 دقیقه بگذارید بجوشد.
مرحله چهارم
در پایان پخت کمپوت آب لیموترش تازه را به همراه گلاب اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید سپس بگذارید کاملا خنک شود. سپس یک لیوان درب دار را انتخاب می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله کمپوت گلابی را به همراه شربت در ظرف شیشه ای ریخته سپس درب آن را محکم ببندید. سپس برای نگهداری کمپوت گلابی بیش از 10 روز آن را میتوانیم و در یخچال نگهداری میکنیم.
مرحله ششم
برای نگهداری کمپوت گلابی ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید سپس ظرف را روی حرارت زیاد قرار دهید و بگذارید آب بجوشد. سپس کمپوت را در قابلمه می ریزیم.
مرحله هفتم
در نهایت اجازه دهید کمپوت به مدت 30 دقیقه در آب جوش بماند تا قابل نگهداری باشد. سپس بعد از گذشت این مدت گلابی های کنسرو شده را از قابلمه خارج می کنیم سپس می گذاریم کاملا خنک شوند و در یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.