طرز تهیه کنسرو قارچ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کنسرو قارچ
کنسرو قارچ یکی از انواع کنسروهای خوشمزه و خاص است که بسیار آسان و سریع تهیه می شود و برای تهیه و پخت انواع غذاهای خوشمزه و فست فودهای محبوب بسیار کاربردی و مفید است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کنسرو قارچ برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کنسرو قارچ | |
قارچ | 1 کیلوگرم |
اب | 2 لیتر |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | 1 فنجان |
طرز تهیه کنسرو قارچ
مرحله 1: آماده کردن قارچ
برای تهیه قارچ کنسرو شده ابتدا قارچ ها را بشویید و هر گونه آسیب و خراش روی آن ها را از بین ببرید سپس در یک سبد قرار دهید و یک حوله نخی روی آن قرار دهید و بگذارید یک شب تا صبح بماند تا قارچ ها کاملا خشک شوند و اضافی آن ها. آب آزاد می شود. کشیده شده..
مرحله 2: قارچ ها را بجوشانید
سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند، سپس شیشه هایی که برای نگهداری قارچ در نظر گرفته بودید و درب آن ها را در آب جوش بریزید و اجازه دهید با هم به مدت 3-4 دقیقه بجوشد.
مرحله 3: قارچ ها را خشک کنید
سپس حرارت را خاموش کرده و بعد از اینکه آب کمی خنک شد، شیشه ها و درب آنها را از قابلمه خارج کرده و برگردانید و اجازه دهید آب داخل آن ها برود و سپس با یک پارچه نخی تمیز آنها را کاملا خشک کنید تا بدون رطوبت
مرحله 4: نمک و سرکه را اضافه کنید
سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس قارچ های خشک را در آب بریزید و بگذارید قارچ ها به مدت 10 دقیقه بجوشد، درب قابلمه را نبندید.
مرحله 5: گرفتن کف روی اسفنج
زمانی که قارچ ها در آب جوشانده شدند، کف در آب جمع می شود که باید مدام با قاشق کف را از آب خارج کرده و دور بریزید و بعد از 10 دقیقه قارچ ها را نمک بزنید. و هم بزنید تا نمک کاملا در آب حل شود
مرحله 6: قارچ های کنسرو شده را آماده کنید
سپس مقداری سرکه به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید قارچ ها به مدت 10 دقیقه دیگر در مخلوط بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید و قارچ ها را با کفگیر از قابلمه بردارید تا گرم شوند و در شیشه ها بریزید.
مرحله 7: یخچال و نگهداری قارچ های کنسرو شده
سپس شیشه ها را با آب جوشانده قارچ ها پر کنید و سپس در شیشه ها را محکم ببندید و زیر و رو کنید و بگذارید شیشه ها به همین ترتیب از عصر تا صبح در دمای محیط بایستند و کاملا خنک شوند سپس در کمد قرار دهید. برای 6 محل ماه. در نهایت از قارچ برای تهیه انواع غذاهای خوشمزه و فست فودهای خوشمزه استفاده کنید.