آشپزی

طرز تهیه کوفته ازمیری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته ازمیری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کوفته ازمیر

کوفته ازمیر یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ترکیه می باشد که طبق دستور العمل های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کوفته ازمیر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 1 کیلوگرم
آرد سوخاری 1 فنجان
جعفری 1 بسیاری
سیر 1 قرص
پیاز 2 عدد
یک تخم مرغ 1 قطعه
روغن مایع ½ فنجان چای
سیب زمینیها 7 عدد
فلفل تند 3 عدد
گوجه گیلاسی 6 عدد
نمک و فلفل کافی
ادویه فلفل و کاری کافی
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی 1.5 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
اب 1 فنجان
پودر آویشن 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه کوفته ازمیر

مرحله اول

من آماده می کنم کوفته خوشمزه ازمیر در ابتدای کار، گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، آرد، جعفری خرد شده، آب و روغن مایع در ظرف مناسبی می ریزیم. حالا پیاز و سیر را ریز رنده کنید.

مرحله دوم

حالا پیاز و سیر را از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل سیاه و ادویه کاری را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند.

سطح سوم

حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید گوشت به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند. بعد از این مدت مواد را به اندازه یک نارنگی کوچک از گوشت جدا کنید.

مرحله چهارم

حالا کوفته های شکل گرفته را کاملا در روغن سرخ می کنیم. سپس پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و به صورت ورقه های درشت برش می دهیم سپس با آب سرد می شوییم تا نشاسته سیب زمینی گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی ها را در کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود سپس به سراغ سس میرویم.

مرحله ششم

برای این کار کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کره آب شود سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رب گوجه کاملا سرخ شده و رنگ آن روشن شود.

مرحله هفتم

در این مرحله پودر آویشن را به همراه مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا ادویه ها سرخ شوند سپس آب را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست و یکدست شود.

مرحله هشتم

حالا یک ظرف فر انتخاب کنید و کوفته ها را به همراه سیب زمینی سرخ کرده در وسط ظرف بچینید، سپس فلفل و گوجه گیلاسی را خلال کرده و روی آن قرار دهید.

مرحله نهم

سپس سس را روی مواد داخل ظرف بمالید و در طبقه وسط فر قرار دهید تا کوفته های ازمیر کاملا پخته شوند. پس از پخت کوفته های ازمیر، ظرف را از فر خارج کرده و با نان سرو می کنند. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا