آشپزی

طرز تهیه کوفته ایزگارا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوفته ایزگارا

کوفته ایزگارا یکی از کوفته های خوشمزه و اصیل ترکی است که می توانید خیلی راحت و سریع آن را تهیه کنید.این کوفته خوشمزه با روش های مختلف و مواد مختلف درست می شود و قوام سبک و نرمی دارد و بسیار پر طرفدار و پسندیده است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کوفته ایزگارا برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پیاز متوسط 1 قطعه
سیر 2 قرص
یک تخم مرغ 1 قطعه
گوشت چرخکرده 350 گرم
جعفری خرد شده نصف فنجان
نمک و فلفل کافی
پول زردچوبه و بیبر کافی
آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته ایزگارا

مرحله اول

من آماده می کنم کوفته ایزگار ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید و 4 تکه کنید و در غذاساز بریزید سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و در غذاساز بریزید سپس تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا تمام شود. مواد کاملا مخلوط شده و مخلوط می شوند.

مرحله دوم

اگر از غذاساز استفاده نمی کنید می توانید پیاز و سیر را روی رنده رنده کنید، سپس تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید، سپس گوشت چرخ کرده را به مخلوط مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند. به طور مساوی مخلوط شده است.

سطح سوم

بعد مقداری جعفری را بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود و خشک شود، سپس جعفری را با چاقوی تیز ریز خرد کنید و سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و طعم جعفری لذیذ شود. رفتن

مرحله چهارم

سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا زردچوبه در مواد تغییر رنگ دهد سپس به سلیقه و سلیقه خود مقداری فلفل سیاه روی مخلوط مواد بپاشید و خوب هم بزنید تا عطر و طعم همه مواد شود. با هم ترکیب می شوند.

مرحله پنجم

سپس روی کاسه را سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خودش را بگیرد، سپس کاسه را از یخچال خارج کرده و با دست کمی له کنید، سپس تابه رژیمی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

مرحله ششم

برای درست کردن این کوفته ها نیازی به روغن ندارید، اما برای سرخ شدن بهتر می توانید داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس مقداری از مواد کوفته را بردارید و به آنها شکل دهید. دست ها را صاف کنید.

مرحله هفتم

سپس کوفته ها را در ماهیتابه بریزید و یک طرف آن را با حرارت ملایم سرخ کنید، سپس کوفته ها را از طرف دیگر برگردانید تا طلایی و سرخ شوند، سپس کوفته ها را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شوند. .

مرحله هشتم

سپس کوفته های ایزگارا را در ظرف مناسبی بریزید و با سس مایونز و سس کچاپ یا سس دیگر تزئین کنید و با سبزیجات و سالاد و ترشی و هر گونه دارچین و با برنج زعفرانی یا نان تازه به عنوان یک غذای خوشمزه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا