طرز تهیه کوفته ایزگارا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کوفته ایزگارا
کوفته ایزگارا یکی از کوفته های خوشمزه و اصیل ترکی است که می توانید خیلی راحت و سریع آن را تهیه کنید.این کوفته خوشمزه با روش های مختلف و مواد مختلف درست می شود و قوام سبک و نرمی دارد و بسیار پر طرفدار و پسندیده است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کوفته ایزگارا برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
سیر | 2 قرص |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
گوشت چرخکرده | 350 گرم |
جعفری خرد شده | نصف فنجان |
نمک و فلفل | کافی |
پول زردچوبه و بیبر | کافی |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوفته ایزگارا
مرحله اول
من آماده می کنم کوفته ایزگار ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید و 4 تکه کنید و در غذاساز بریزید سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و در غذاساز بریزید سپس تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا تمام شود. مواد کاملا مخلوط شده و مخلوط می شوند.
مرحله دوم
اگر از غذاساز استفاده نمی کنید می توانید پیاز و سیر را روی رنده رنده کنید، سپس تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید، سپس گوشت چرخ کرده را به مخلوط مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند. به طور مساوی مخلوط شده است.
سطح سوم
بعد مقداری جعفری را بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود و خشک شود، سپس جعفری را با چاقوی تیز ریز خرد کنید و سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و طعم جعفری لذیذ شود. رفتن
مرحله چهارم
سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا زردچوبه در مواد تغییر رنگ دهد سپس به سلیقه و سلیقه خود مقداری فلفل سیاه روی مخلوط مواد بپاشید و خوب هم بزنید تا عطر و طعم همه مواد شود. با هم ترکیب می شوند.
مرحله پنجم
سپس روی کاسه را سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خودش را بگیرد، سپس کاسه را از یخچال خارج کرده و با دست کمی له کنید، سپس تابه رژیمی را روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله ششم
برای درست کردن این کوفته ها نیازی به روغن ندارید، اما برای سرخ شدن بهتر می توانید داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس مقداری از مواد کوفته را بردارید و به آنها شکل دهید. دست ها را صاف کنید.
مرحله هفتم
سپس کوفته ها را در ماهیتابه بریزید و یک طرف آن را با حرارت ملایم سرخ کنید، سپس کوفته ها را از طرف دیگر برگردانید تا طلایی و سرخ شوند، سپس کوفته ها را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شوند. .
مرحله هشتم
سپس کوفته های ایزگارا را در ظرف مناسبی بریزید و با سس مایونز و سس کچاپ یا سس دیگر تزئین کنید و با سبزیجات و سالاد و ترشی و هر گونه دارچین و با برنج زعفرانی یا نان تازه به عنوان یک غذای خوشمزه سرو کنید.