آشپزی

طرز تهیه کوفته بلغور با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته بلغور را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کوفته بلغور

کوفته بلغور یکی از انواع غذاهای لذیذ و لذیذ ترکی است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود.این غذای اصیل و لذیذ که طرفداران زیادی دارد را می توان برای مهمانی ها تهیه کرد و با ترشی های مختلف سرو کرد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کوفته بلغور برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
بلغور گندم ترجیحا ریزدانه 1 فنجان
گوشت چرخکرده 300 گرم
آب جوشیده داغ 1 فنجان
آرد گندم 3 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
آرد سمولینا (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
رب فلفل یا رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
پودر زیره و فلفل قرمز کافی
پودر سیر و پودر پیاز کافی
مواد لازم سس کوفته مقدار مواد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره 4 قاشق غذاخوری
نمک کافی
جوجن خشک شده 1 قاشق غذاخوری
ماست و سیر برای تزیین و سرو غذا کافی
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی

طرز تهیه کوفته بلغور

مرحله 1: خیساندن و جوشاندن لوبیا

ابتدا بلغور را تمیز کرده و در ظرفی بریزید و آب داغ بریزید و کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید سپس روی ظرف را سلفون بپوشانید و اجازه دهید بلغور نیم ساعت خیس بخورد و خوب خیس بخورد و نرم شود.

مرحله 2: گریل، چرخ کرده و آرد را مخلوط کنید

بعد از اینکه دانه ها خوب خیس خوردند و آماده شدند آنها را در ظرف بزرگتری بریزید و مقداری قیمه بریزید و با دست هم بزنید تا یکدست شود سپس کمی آرد به مخلوط مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله 3: رب فلفل یا رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید

بعد از اینکه بافت مخلوط کمی منسجم شد، مقداری رب فلفل به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر و طعم رب فلفل به خورد مواد برود، اگر رب فلفل در دسترس نبود، می توانید از پوره گوجه فرنگی استفاده کنید و به آن اضافه کنید. به مخلوط.انجام دهید.

مرحله چهارم: ادویه ها را به مواد اضافه کنید

سپس ادویه هایی را که شامل نمک، فلفل، پودر زیره، پودر سیر، فلفل قرمز و پودر پیاز می باشد، به ذائقه خود و به سلیقه خود به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و عطر ادویه ها در تمام مواد پخش شود. مطابق با سلیقه خود می توانید ادویه ها را کم و بیش اضافه کنید.

مرحله 5: آرد سمولینا و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید

بعد اگر دوست داشتید مقداری آرد بلغور را به مخلوط مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و بافت یکنواختی به دست آید سپس تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید تا زمانی که تخم مرغ از هم جدا نشود مخلوط کنید و با بقیه مخلوط کنید. عناصر .

مرحله 6: کوفته ها را ورز دهید

سپس مخلوط را با دست ورز دهید تا بافت مواد ثابت و کاملا یکنواخت شود تا به راحتی فرم بگیرد و از هم نپاشد، توجه داشته باشید که ورز دادن خمیر کوفته بسیار مهم است زیرا باعث می شود در هنگام پخت از هم جدا شود.

مرحله 7: شکل دادن به کوفته ها

سپس مقداری از مخلوط مواد را بردارید و با دست فرم دهید و به شکل استوانه های نازک و به شکل کوفته در بیاورید و همه مخلوط را به همین ترتیب درست کنید سپس کوفته ها را در ظرفی بریزید و سعی کنید کوفته های مایه را درست کنید. همان اندازه و شکل. بله باشد

مرحله هشتم: آب، عصاره گوشت و نمک را بجوشانید و کوفته ها را داخل آن بریزید

حالا در قابلمه ای مقداری آب بریزید، روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، وقتی آب جوش آمد، مقداری عصاره گوشت و نمک به آن اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شود، سپس کوفته ها را یکی یکی اضافه کنید.

مرحله 9: پختن کوفته ها

وقتی همه کوفته ها را داخل آب در حال جوش انداختید، اجازه دهید 15 دقیقه بپزند و آماده هستند، وقتی کوفته ها روی سطح آب شناور شدند، یعنی مرحله پخت آنها تمام شده است و می توانید آنها را از قابلمه خارج کنید. ، سپس کوفته های پخته شده را در زمین دیگری قرار دهید.

مرحله 10: کره را آب کرده و پوره گوجه فرنگی را در آن سرخ کنید

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن ذوب شود، سپس مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید، هم بزنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ آن در تابه درآید. فندک.

مرحله 11: ادویه ها و جوجن خشک را اضافه کنید

سپس مقداری نمک و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها پخش شود سپس مقداری جوجن خشکی که از قبل آماده کرده اید به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و عطر نعنا پخش شود. مواد تشکیل دهنده. بودن

مرحله دوازدهم: کوفته ها را در سس سرخ کنید

سپس کوفته ها را در تابه بریزید و با مخلوط مواد حدود 10 دقیقه تفت دهید تا عطر و طعم سس به خورد کوفته ها برود و حرارت اولیه آنها را کم کنید.

مرحله سیزدهم: ماست و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده و روی کوفته ها بریزید

ماست را در ظرفی بریزید سپس سیر را پوست بگیرید و بشویید و با رنده ریز رنده کنید و به ماست اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید سپس ماست و سیر را به سلیقه و به سلیقه خود روی کوفته ها مخلوط کنید. طعم

مرحله چهاردهم: کوفته های بلغور را تزئین کرده و سرو کنید

سپس روی ماست و سیر را با جوجن خشک و سسی که قبلا درست کرده بودید یعنی سس ماکارونی و نعناع و همچنین چند برگ نعنا و ریحان و شوید تازه تزیین کنید، سپس کوفته بلغور را به عنوان خوشمزه اضافه کنید. غذای جانبی اصیل با نان تازه، ترشی دارچین و تزئین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا