آشپزی

طرز تهیه کوفته تبریزی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته تبریزی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که اصل آن به شهر تبریز تعلق دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه کوفته تبریزی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 8 نفر
گوشت 500 گرم
سینه مرغ 350 گرم
سیب زمینیها 1 قطعه
پیاز 1 قطعه
برنج 1 فنجان
لپه ها 1 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
تند و تند 200 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
مواد داخل کوفته
پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری
گردو 4 قاشق غذاخوری
زرشک 2 قاشق غذاخوری
آلو 16 عدد
مواد لازم سس کوفته
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یا گوشت 1 قطعه
زعفران پخته (اختیاری) کافی

طرز تهیه کوفته تبریزی

مرحله اول

من آماده می کنم کوفته مجلسی تبریزی ابتدا لپه را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم که تا نیمه آن را با آب پر می کنیم و لپه ها را داخل آن می ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید و با کفگیر کف لپه ها را بردارید سپس اجازه دهید 2 ساعت بپزد. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم که تا نیمه آن را با آب پر می کنیم و سیب زمینی ها را در قابلمه می چینیم.

سطح سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم سپس به مدت 1 ساعت اجازه می دهیم سیب زمینی ها کاملا بپزند. سپس یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم که برنج و 1 قاشق چایخوری نمک را در آن می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه دهید برنج به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب خیس بخورد. بعد از این مدت یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوشد سپس برنج شسته شده را آبکشی می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله برنج را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک داخل آب جوش می ریزیم سپس برنج را در آبجوش می گذاریم تا دانه های برنج کاملا پخته و نرم شوند. سپس برنج را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا کشیده شود.

مرحله ششم

حالا بعد از 1 ساعت سیب زمینی را از قابلمه خارج می کنیم سپس پوست آن را جدا می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود. حالا تره و مرزنجوش را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی سبزی خارج شود.

مرحله هفتم

در این مرحله سبزی را روی تخته گوشت گذاشته سپس آن را ریز خرد می کنیم. حالا که لپه ها کاملا پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس لپه ها را در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا کشیده شود.

مرحله هشتم

حالا گوشت را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت قرار می دهیم و در ظرف مناسب چرخ می کنیم. بعد از آن دوباره گوشت چرخ کرده را در چرخ گوشت قرار می دهیم و دو بار چرخ می کنیم. سپس پیاز را پوست می گیریم.

مرحله نهم

در این مرحله پیاز را ریز رنده کنید. سپس برنج پخته شده را همراه با لپه در چرخ گوشت می ریزیم سپس روی گوشت چرخ کرده چرخ می کنیم. سپس سیب زمینی ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در چرخ گوشت قرار می دهیم.

مرحله دهم

حالا سیب زمینی آب پز شده را چرخ می کنیم سپس مرغ را ریز خرد می کنیم و داخل چرخ گوشت می گذاریم و دوباره چرخ می کنیم. سپس پیاز رنده شده را داخل چرخ گوشت می ریزیم و به شکل کوفته در می آوریم.

مرحله یازدهم

در این مرحله مخلوط مواد کوفته را با دست ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط کوفته تبریزی اضافه کرده و ورز می دهیم و دوباره مواد کوفته را داخل چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم.

مرحله دوازدهم

حالا سبزی خرد شده را به همراه تخم مرغ به مواد کوفته اضافه کنید سپس ورز دهید تا مواد یکدست و یکدست شوند. حالا مواد داخل کوفته ها را آماده می کنیم. برای این کار ظرفی را پر از آب کنید سپس آلوها را داخل آن بریزید.

مرحله سیزدهم

در این مرحله می گذاریم آلوها خیس شوند. سپس پیاز را پوست گرفته و به ورقه های نازک برش دهید. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس روغن ریخته و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.

مرحله چهاردهم

حالا پیاز را تفت دهید تا طلایی و ترد شود. بعد پوست گردو را جدا می کنیم سپس مغز گردو را به دو قسمت تقسیم می کنیم. سپس زرشک را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب آن کاملا کشیده شود.

مرحله پانزدهم

در این مرحله مقداری کوفته به اندازه یک پرتقال با دست می گیریم سپس در دست حل می کنیم و به شکل کاسه در می آوریم. سپس مقداری پیاز داغ و زرشک را داخل مواد بریزید سپس یک عدد آلو و گردو را داخل آن بریزید.

مرحله شانزدهم

حالا با دست مواد را جمع می کنیم سپس با دست کاملا گرد می کنیم و با فشار به هم می چسبانیم تا کوفته ها در سس باز نشوند. به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود و بعد از آن کوفته ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری می کنیم.

مرحله هفدهم

در این مرحله کوفته ها را در یخچال استراحت دهید. بعد از این مدت کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم سپس کمی روغن مایع داخل تابه می ریزیم.

مرحله هجدهم

حالا کوفته ها را کم کم در تابه می ریزیم و با حرارت زیاد سرخ می کنیم. وقتی تمام قسمت های کوفته کاملا سرخ شد کوفته ها را از تابه خارج می کنیم سپس سس کوفته ها را درست می کنیم. برای این کار پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

مرحله نوزدهم

در این مرحله یک تابه مناسب را روی اجاق می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز طلایی شده و سرخ شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و کاملا تفت می دهیم.

مرحله بیستم

حالا عصاره گوشت یا مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید، سپس هم بزنید و 2 فنجان آبجوش اضافه کنید. سپس سس را به جوش آورید، سپس کوفته های تبریزی را به آرامی داخل سس قرار دهید و اجازه دهید کوفته ها بپزند.

مرحله بیست و یکم

سرگرمی روز بعد از ۱ ساعت که کوفته ها کاملا پخته شد، ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم، سپس کوفته های تبریزی را در ظرف مورد نظر می چینیم. در آخر مقداری از سس کوفته بریزید و با گردو و زرشک تزئین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا