طرز تهیه کوفته ترش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته ترش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کوفته ترشی
ترشی کوفته یکی از انواع غذاهای لذیذ و محلی است که به نام های مختلف شناخته می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته ترشی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پیاز متوسط | 2 عدد |
گوشت چرخکرده | 400 گرم |
گردو | 1 فنجان |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
اب | ½ فنجان |
زیره سیاه، زردچوبه و فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری از هر کدام |
نعنا خشک و نمک | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کوفته ترشی
مرحله اول
برای تهیه کوفته ترشی خوشمزه در ابتدای کار 1 عدد پیاز را روی رنده رنده کنید و از صافی رد کنید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود سپس همراه با گوشت چرخ کرده در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
حالا نیمی از گردوها را طوری برش می دهیم که خیلی کوچک نباشند و به همراه زیره سیاه، زردچوبه، فلفل سیاه، جوجن خشک و نمک به کاسه اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
سطح سوم
سپس مواد گوشتی را به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و چرخ می کنیم. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید سپس کوفته های کلخلی را داخل روغن ریخته و سرخ کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله اقدام به تهیه سس کوفته می کنیم، برای این منظور پیاز باقیمانده را نگینی خرد کرده و کنار می گذاریم، سپس تابه ای جداگانه روی اجاق گذاشته و کمی روغن مایع به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
سپس پیازهای خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی و سرخ شوند سپس گردوهای باقیمانده را ریز خرد کرده و به همراه رب انار به تابه اضافه می کنیم و حالا کوفته ها را در تابه می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله درب ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید کوفته ها به مدت 30 دقیقه داخل سس بمانند تا طعم ها با هم مخلوط شوند. بعد از این مدت روی کوفته ترش را با جعفری تزئین می کنیم و با کیت سرو می کنیم. نوش جان.
5
2