آشپزی

طرز تهیه کوفته حسن پاشا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته حسن پاشا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کوفته حسن پاشا

کوفته حسن پاشا یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ترکی است که توسط فردی به نام حسن پاشا اختراع شده است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوفته حسن پاشا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت گوساله 500 گرم
پیاز 1 عدد وسط
آرد سوخاری یا آرد سوخاری خشک 3 قاشق غذاخوری
سیب زمینیها 5 عدد وسط
شیر نر 1 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
جعفری 1 دسته کوچک
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
فلفل 1 قاشق غذاخوری
زیره 1 قاشق چایخوری
پیتزا با پنیر کافی

طرز تهیه کوفته حسن پاشا

مرحله اول

برای تهیه کوفته حسن پاشا در ابتدای کار جعفری را می شوییم سپس آبکش می کنیم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود. بعد گوشت را روی تخته می چینیم سپس ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا گوشت گاو را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت می ریزیم و در ظرف مناسب چرخ می کنیم. سپس فلس های پیاز را برداشته و سپس آن را شسته و ریز رنده می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله پیاز رنده شده، جعفری و آرد سوخاری را به کاسه با گوشت چرخ کرده اضافه کنید سپس با دست خوب ورز دهید تا بافت یکدست شود. سپس نمک و فلفل سیاه و زیره را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند و بافت یکنواختی پیدا کنند. سپس تخم مرغ را به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه کنید، سپس با دست خوب ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شوند و دیگر به دست نچسبند.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی ها را شسته سپس در قابلمه مناسبی چند لیوان آب می ریزیم و روی اجاق می گذاریم. سپس سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم سیب زمینی ها کاملا بپزند.

مرحله ششم

بعد از 1 ساعت سیب زمینی ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. در این فاصله شیر را در آشپزخانه می گذاریم تا به دمای محیط برسد سپس پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و در ظرف مناسبی با رنده درشت رنده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله شیر و نمک و فلفل سیاه را به کاسه سیب زمینی اضافه می کنیم سپس خوب هم می زنیم تا حالت یکنواختی پیدا کند و به پوره سیب زمینی تبدیل شود. سپس پوره سیب زمینی را داخل قیف بریزید.

مرحله هشتم

در این مرحله ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم سپس مواد گوشتی را به اندازه یک نارنگی می گیریم و به صورت کاسه ای با لبه های بلند در دست درست می کنیم. سپس پوره سیب زمینی را در وسط گوشت قرار دهید تا پر شود.

مرحله نهم

در این مرحله به مقدار دلخواه پنیر پیتزا را روی پوره سیب زمینی می ریزیم. سپس کوفته های آماده را در سینی فر می چینیم. به همین ترتیب تمام مواد کوفته را آماده کرده و در سینی فر می گذاریم.

مرحله دهم

در مرحله بعد برای تهیه سس کوفته حسن پاشا ابتدا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس روغن را اضافه کنید. حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

مرحله یازدهم

در این مرحله نصف لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل به سس اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن میکنیم سپس میگذاریم فر گرم شود.

مرحله دوازدهم

وقتی سس به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید، سپس لایه به لایه سس را به کوفته های حسن پاشا اضافه کنید. در آخر سینی با کوفته ها را در فر می گذاریم تا کاملا بپزد و پنیر پیتزا آب شود.

مرحله سیزدهم

بعد از 25-30 دقیقه کوفته ها را از فر خارج کنید. سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید و به عنوان یک غذای کامل در کنار عزیزانتان میل کنید. نوش جان. اندازه این کوفته سلیقه ای است و می توانیم به سلیقه خود آن را بزرگ یا کوچکتر کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا