طرز تهیه کوفته خمیری با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کوفته خمیری
دوغ کوفته یکی از غذاهای لذیذ، اصیل و لذیذ افغانی است که به روش های مختلف با مواد اولیه بسیار متنوع درست می شود.این نوع غذای گیاهی بسیار خوشمزه و مقوی است، کوفته خمری که به راحتی تهیه می شود، سبک و سبک است. بافت ظریف برای راهنمای کامل گام به گام در مورد طرز تهیه کوفته خمیر، به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کوفته | مقدار مواد |
سیب زمینی بزرگ | 1 قطعه |
یک بادمجان بزرگ | 1 قطعه |
هویج متوسط | 1 قطعه |
گوجه فرنگی گرانبها خرد شده | 1 قطعه |
پیاز گرانبها خرد شده | 1 قطعه |
فلفل سبز تند | 2 عدد |
سیر | 2 قرص |
گشنیز ساتوری | کافی |
ارد | 10 تا 12 قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی برای ورز دادن مواد | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | کافی |
پودر فلفل سیاه و گشنیز | کافی |
مواد لازم برای سس | مقدار مواد |
پیاز گرانبها خرد شده | 2 عدد |
گوجه فرنگی بزرگ ناگینی ریز خرد شده | 1 قطعه |
سیر | 1 قرص |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
اب | 4 تا 5 فنجان |
نمک و زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر سیر و پاپریکا | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1/2 قاشق چایخوری |
نعنا، ریحان و گشنیز تازه برای تزیین | کافی |
طرز تهیه کوفته خمیری
مرحله اول: سیب زمینی و هویج را رنده کرده و مخلوط کنید
ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته و شسته و روی رنده ریز یا درشت رنده می کنیم و در ظرفی می ریزیم و کنار می گذاریم سپس هویج را پوست می گیریم و روی رنده ریز رنده می کنیم سپس هویج رنده شده را روی سیب زمینی ها می ریزیم و مخلوط می کنیم. با هم یکنواخت بودن
مرحله دوم: بادمجان را رنده کرده و با هویج و سیب زمینی مخلوط کنید
سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و کلاه آن را بردارید، بادمجان ها را روی رنده ریز رنده کنید یا خیلی ریز خرد کنید، بادمجان خرد شده را به هویج و سیب زمینی رنده شده اضافه کنید، با دست مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: پیاز و گوجه فرنگی را خرد کرده و به مواد اضافه کنید
سپس پیاز را پوست گرفته و شسته و به شکل نگینی خرد کرده و نگینی خرد کرده سپس پیاز خرد شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود سپس گوجه فرنگی را شسته و به شکل نگینی خرد کرده و ریز خرد کنید و اضافه کنید. به مواد تا زمانی که کاملا مخلوط شوند.
مرحله چهارم: سیر را خرد کرده و مواد را مخلوط کنید
در مرحله بعد چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید سپس سیر رنده شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و عطر سیر در مواد پخش شود سپس مقداری گشنیز را بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله 5: گشنیز و فلفل سبز را خرد کرده و داخل مواد خرد کنید
سپس گشنیز را با چاقوی تیز ریز خرد کرده به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود، عطر گشنیز باید به خورد مواد برود، سپس مقداری فلفل سبز را شسته، خیلی ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم، هم می زنیم. خوب.
مرحله ششم: آرد و آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید
سپس مقداری آرد روی مواد بریزید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و آرد به صورت گلوله ای در مواد باقی نماند تا بافت مخلوط یکدست شود، سپس کمی آرد نخودچی به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا آنها کاملاً با هم ترکیب شده اند مخلوط کرده و له کنید.
مرحله 7: ادویه ها را به مواد کوفته اضافه کنید
آرد نخودچی مواد را شکننده می کند و در نتیجه در حین پخت و سرخ شدن کوفته ها کاملا پخته می شوند سپس ادویه هایی که شامل نمک، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا می باشد را به ذائقه خود اضافه کنید. عناصر.
مرحله هشتم: همه مواد را با هم مخلوط کرده و مخلوط را ورز دهید
ادویه ها را داخل مواد هم زده و هم می زنیم تا عطر ادویه ها داخل مواد شود و مواد را با هم ورز می دهیم تا خوب با هم ترکیب شوند و مخلوط به دست آمده به صورت خمیر درآید.کاملا یک دست باشد.
مرحله نهم: خمیر را در یخچال بگذارید
اگر مخلوط حالت خمیری نداشت و کمی سفت بود، کمی آرد به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا مخلوط به حالت خمیر درآید، سپس روی کاسه را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خوب مخلوط شود.
مرحله 10: پیاز را خرد کرده و تفت دهید
در همین حین پیاز را پوست گرفته، شسته و نگینی خرد کرده، داخل تابه ای کمی روغن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیاز خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. سبک و شفاف.شدن
مرحله یازدهم: گوجه فرنگی و ادویه ها را به مواد اضافه کنید
بعد گوجه فرنگی ها را که از قبل شسته اید به قطعات گرانبها برش دهید و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه ها گرفته شود سپس ادویه ها را که شامل نمک، فلفل قرمز، پودر سیر، فلفل قرمز است اضافه کنید. و زردچوبه را به دلخواه در سینی قرار دهید.
مرحله دوازدهم: ادویه ها و سیر را در تابه سرخ کنید
ادویه ها را کمی تفت دهید تا معطر شوند، می توانید مقدار ادویه ها را به دلخواه کم یا زیاد کنید، چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. کمی تا بوی سیر از بین برود مواد را آغشته کنید.
مرحله 13: رب گوجه فرنگی را آسیاب کنید و بپزید
سپس مقداری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید، رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ رب در مواد مشخص شود، سپس مقداری آب روی مواد بریزید، هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند، سپس اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن می کند
مرحله چهاردهم: مخلوط مواد را فرم دهید
به محض اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، مخلوط را از یخچال خارج کرده، درب آن را بردارید، دستان خود را خیس کنید تا مخلوط به دست نچسبد، سپس مقداری از مخلوط را به اندازه یک گردو بردارید و به آن فرم دهید. دستانت و گرد
مرحله 15: کوفته ها را در سس بپزید
همه مواد را به همین ترتیب حلقه کنید، سعی کنید همه کوفته ها به یک اندازه و یک شکل در بیایند، سپس داخل سسی که شروع به جوشیدن کرده است بریزید، سپس در قابلمه را ببندید، اجازه دهید کوفته ها به مدت 45 دقیقه در سس خیس بخورند. و آجیل ها کاملا پخته شده اند.
مرحله شانزدهم: در سمت مناسب قرار دهید و روی کوفته های خمیر را تزئین کنید
بعد از گذشت این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید، سپس درب قابلمه را بردارید و کوفته ها را در ظرف مناسبی بچینید، مقداری گشنیز خرد شده را روی کوفته ها بریزید و روی آن ها را بپوشانید، سپس روی کوفته ها را با چند برگ تزئین کنید. نعنا و ریحان و گشنیز تازه در آخر کوفته های خمیری را به عنوان یک غذای خوشمزه و اصیل با نان تازه و ترشی و انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.