آشپزی

طرز تهیه کوفته سبزی ساده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوفته سبزی ساده

کوفته سبزی یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که در دستور العمل های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوفته سبزی ساده برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 6 نفر
گوشت 1 کیلوگرم
کوفته سبزیجات 7 قاشق غذاخوری
برنج 2 فنجان
لپه ها ⅕ لیوان
پیاز متوسط 4 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه کافی
گردو آسیاب شده 7 قاشق غذاخوری
کشمش 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع کافی

طرز تهیه کوفته سبزی ساده

مرحله اول

برای تهیه کوفته سبزیجات خوشمزه ابتدا برنج و لپه را جداگانه در ظرفی بریزید سپس آب بریزید تا روی مواد را بپوشاند و اجازه دهید 24 ساعت خیس بخورد. سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله کوفته سبزیجات (ترخون، مرزنجوش، گشنیز، جعفری، مقداری رازیانه و زیره) شسته و سپس آبکش می شود تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس آن را ریز برش می دهیم و روی سینی پهن می کنیم تا کمی هوا بماند.

سطح سوم

حالا گوشت گاو را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در مرحله بعد حدود یک چهارم برنج و لپه و کوفته سبزی را در قابلمه مورد نظر بریزید سپس آب را اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کوفته ها بپزند. برای تهیه مواد کوفته، بقیه برنج، لپه و سبزیجات کوفته را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و مواد را در یک کاسه مخلوط کنید.

مرحله پنجم

حالا فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را ریز رنده می کنیم. سپس آب پیاز را جدا می کنیم، سپس پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط برنج اضافه می کنیم. سپس با دست به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. در حالی که کوفته ها استراحت می کنند، مواد میانی را آماده کنید. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری روغن به تابه اضافه کنید. سپس پیاز را خلال کرده و در ماهیتابه می گذاریم، سپس تفت می دهیم، وقتی پیاز سبک و شیشه ای شد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم، سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله هشتم

در این مرحله زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم سپس کمی تفت می دهیم تا عطر ادویه ها گرفته شود سپس گردو را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا خامی گردو از بین برود. سپس اجاق گاز را خاموش می کنیم.

مرحله نهم

حالا بلافاصله کشمش ها را داخل تابه بریزید سپس هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس مواد کوفته ها را از یخچال خارج کرده و روی سطح کار قرار می دهیم تا مواد کمی با دمای محیط سازگار شوند.

مرحله دهم

در این مرحله مقداری از مواد کوفته را می گیریم سپس یک قاشق از مواد میانی را وسط کوفته می ریزیم و با دست مواد را جمع می کنیم تا گرد شود. توجه داشته باشید مواد را خوب در دست فشار دهید تا هوای بین آنها گرفته شود.

مرحله یازدهم

کوفته ها را به همین ترتیب درست می کنیم سپس به آرامی داخل آب سبزیجات در حال جوش می ریزیم. توجه: در 10 دقیقه اول پخت کوفته ها را تکان ندهید زیرا باز می شوند. سپس درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم.

مرحله دوازدهم

در آخر اجازه دهید کوفته ها به مدت 1 ساعت یا 1.30 دقیقه در سوپ بپزند تا جا بیفتند. سپس کوفته سبزیجات را به همراه آش در ظرف مورد نظر می ریزیم و بعد از آن می توانید با گلاب و خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا