آشپزی

طرز تهیه کوفته قورمه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته قورمه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کوفته قورمه

کوفته قورمه یکی از غذاهای لذیذ، لذیذ و اصیل افغانستان است که با مواد مختلف و خیلی راحت می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد، این غذای لذیذ بافتی نرم و سبک دارد و می توانید از آن برای پذیرایی و مهمانی استفاده کنید. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه کوفته گورم، به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
گوشت چرخکرده 300 گرم
یک عدد پیاز بزرگ رنده شده 1 قطعه
سیر 2 قرص
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و پاپریکا کافی
پودر تخم گشنیز و گرم ماسالا کافی
مواد لازم برای سس مقدار مواد
پیاز بزرگ ریز خرد شده 1 قطعه
گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
لپه ها 1/2 فنجان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و پاپریکا کافی
پودر هل و گرم ماسالا کافی
چوب دارچین کافی
اب 2 لیوان
نعنا، ریحان و گشنیز یا شوید تازه برای تزیین کافی

طرز تهیه کوفته قورمه

مرحله 1: گوشت چرخ کرده و ادویه ها را با هم مخلوط کنید

ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید سپس ادویه ها را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز و گرم ماسالا می باشد را به میزان دلخواه اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا با گوشت مخلوط شود. .

مرحله 2: پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید

بعد از اینکه عطر ادویه ها پخش شد و گوشت چرخ کرده خورد، پیاز را پوست گرفته، شسته و روی رنده ریز رنده کنید، سپس آب آن را از پیاز جدا کرده و دور بریزید، سپس پیاز رنده شده را روی گوشت بریزید و مخلوط کنید. با هم تا کاملا همگن شوند.

مرحله 3: سیر رنده شده را به چرخ کرده اضافه کنید

سپس چند حبه سیر را پوست کنده با رنده ریز رنده کرده روی مخلوط مواد بریزید و با دست ورز دهید تا عطر سیر پخش شود و وارد مواد شود، مخلوط مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شود. و طعم و عطر همه مواد با هم خورده می شود

مرحله چهارم: مقداری از مواد را جدا کرده و کوفته ها را شکل دهید

سپس گوشت را چند بار روی ظرف بکوبید تا بافت کاملا یکدست و سفت شود، سپس دستتان را خیس کنید تا مواد به آن نچسبد، سپس به اندازه نارنگی از مواد بردارید و با دست فرم دهید و درست کنید. آن را به شکل کوفته در بیاورید و در ظرفی بچینید.

مرحله 5: کوفته ها را در یخچال بگذارید

همه مواد را به همین ترتیب آماده کرده، داخل ظرف می ریزیم، دقت کنید که همه کوفته ها یک اندازه و یک شکل باشند، سپس روی ظرف را با کوفته ها بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کوفته ها سفت شوند. غلیظ کردن بافت سفت.بودن

مرحله 6: پیاز را برای سس در روغن سرخ کنید

در همین حین پیاز را پوست گرفته و شسته و ریز خرد کنید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا شفاف شود.

مرحله هفتم: سیر و ادویه ها را به مواد اضافه کنید

در مرحله بعد چند حبه سیر را پوست گرفته و در یک رنده ریز رنده کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا عطر سیر پخش شود و سیر خوب تفت داده شود سپس ادویه هایی که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه است را اضافه کنید. فلفل قرمز، پودر هل و گرم ماسالا را در تابه بریزید.

مرحله هشتم: رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید

ادویه ها را در ماهیتابه تفت دهید تا زردچوبه رنگ شود و عطر ادویه ها به داخل مواد بپیچد سپس مقداری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ رب تغییر کند، رب گوجه فرنگی بعد از پخت دادن رنگ شما تغییر می کند

مرحله نهم: گوجه فرنگی پوره شده و آب را به مواد اضافه کنید

سپس گوجه هایی را که از قبل شسته و در تابه رنده کرده اید روی مواد بریزید و هم بزنید تا آب گوجه فرنگی جمع شود و گوجه فرنگی تفت داده شده داخل روغن بیفتد سپس روی مواد کمی آب بریزید و هم بزنید تا همه مواد کاملاً ببندند. با هم مخلوط شده و یکنواخت

مرحله 10: لپه ها را آبکش کنید

سپس سس را بجوشانید، سپس در تابه را ببندید، بگذارید همه مواد داخل سس با هم بپزند و طعم همه مواد به هم برسند، سپس مقداری لپه را که چند ساعت در آب خیس کرده اید، اضافه کنید. تورم برداشته می شود.

مرحله یازدهم: داخل تابه روغن بریزید

اطمینان حاصل کنید که همیشه قبل از استفاده از لوبیاها را در آب خیس کنید تا تورم از بین برود. همچنین خیساندن حبوبات باعث پختن آنها می شود و در زمان پخت زودتر انجام می شود. سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. داغ باش

مرحله 12: برنج را آبکش کرده و یک چوب دارچین به آن اضافه کنید

سپس لپه های خیس خورده ای را که آبکش کرده و خشک کرده اید در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی لپه ها از بین برود و بافت آن کمی منسجم شود، در حین تفت دادن لپه ها یک چوب دارچین را داخل تابه بریزید و با تفت دهید. بقیه مواد را پخش کنید.

مرحله 13: لپه ها را در سس مواد بپزید

سپس لپه های تفت داده شده را به سس در حال جوش اضافه کنید، در تابه را بپوشانید، اجازه دهید لپه ها با سس تقریباً نیم پز شوند، در همین حین در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن را داغ کنید.

مرحله چهاردهم: کوفته ها را سرخ کنید

سپس کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید، وقتی یک طرف کوفته ها قرمز و طلایی شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر کوفته ها قهوه ای شود، سپس کوفته ها را از تابه خارج کرده، در ظرف دیگری قرار دهید. به عنوان توری برای از بین بردن چربی اضافی آنها باید حذف شوند.

مرحله 15: کوفته ها را در سس چرخ کنید

سپس کوفته های سرخ شده را یکی یکی داخل سس در حال جوش اضافه کنید، مقداری از مواد سس را روی کوفته ها بریزید، در این مرحله لپه ها باید نیم پز شوند، سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید کوفته ها و لپه ها با سس بپزند.

مرحله شانزدهم: کوفته ها را در ظرف مناسبی قرار دهید

بعد از اینکه کوفته ها و حبوبات خوب پختند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کوفته ها را در ظرف مناسبی چیده و بعد از آن گشنیز تازه شسته شده، ریز خرد شده، روی کوفته ها ریخته می شود و عطر گشنیز در تمام مواد پخش می شود. بازی کردن

مرحله هفدهم: کوفته گورما را تزئین کرده و سرو کنید

سپس لذیذ لذیذ را با مقداری برگ نعناع، ​​ریحان و شوید یا گشنیز تازه تزیین کنید، این غذا را به سلیقه و میل خود تزیین کنید، سپس این غذای خوشمزه را برای پذیرایی و مهمانی با نان تازه، سالاد، ترشی، دارچین و تزیینات مختلف سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا