طرز تهیه کوفته پنیری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
![](https://sargarmirooz.ir/wp-content/uploads/2024/04/koufte-paniri-600x470.jpg)
طرز تهیه کوفته پنیری
کوفته پنیر یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ترکی است که در دستور العمل های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوفته پنیری برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 400 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
آرد سوخاری | ½ فنجان |
پیاز | 1 قطعه |
نمک، فلفل و زیره | کافی |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
مواد کوفته متوسط |
|
پیتزا با پنیر | کافی |
طرز تهیه کوفته پنیری
مرحله اول
برای تهیه کوفته ترکی با پنیر ابتدا گوشت را ریز خرد کنید سپس در چرخ گوشت بریزید و در ظرف مناسبی چرخ کنید. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید.
مرحله دوم
حالا پیاز را با دندان های ریز رنده شده رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. سپس تخم مرغ را به همراه آرد، بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه و زیره به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله مخلوط گوشت چرخ کرده را به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. بعد کوفته ها را به اندازه های کوچکتر از نارنگی تقسیم می کنیم و روی کیسه فریزر پهن می کنیم.
مرحله چهارم
حالا یک طرف کوفته مقداری پنیر پیتزا می ریزیم و به صورت نیم دایره یا D شکل جمع می کنیم و کنار می گذاریم. پس از آن تمام محصولات کوفته را به همین ترتیب آماده می کنیم و پس از آن به سرخ کردن کوفته ها می پردازیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه گریل را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن اضافه می کنیم و در تابه پخش می کنیم تا کاملا چرب شود. سپس کوفته ها را کنار هم در تابه بچینید.
مرحله ششم
حالا 6-4 دقیقه زمان می دهیم تا یک طرف کوفته ها سرخ شود سپس آن ها را برمی گردانیم و طرف دیگر را هم سرخ می کنیم. در آخر کوفته ها را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج یا نان سرو کنید.