آشپزی

طرز تهیه کوکوی اسفناج با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه اسفناج نارگیلی با مرغ

نارگیل اسفناج با مرغ یکی از نارگیل های لذیذ و لذیذ است که طعم فوق العاده ای دارد و طرز تهیه آن بسیار آسان است، این غذای ساده که طرفداران زیادی دارد را می توان به روش های مختلف با مواد مختلف و به راحتی در دسترس درست کرد. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه کوکو اسفناج با مرغ به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
اسفناج تمیز، شسته و خرد شده 250 گرم
سینه مرغ سوخاری نصف سینه مرغ
یک تخم مرغ 4 عدد
نمک و فلفل کافی
دارچین نصف قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن کافی
زرشک کبابی برای تزیین کافی
نعنا، شوید و ریحان تازه برای تزیین کافی

طرز تهیه اسفناج نارگیلی با مرغ

مرحله 1: مرغ را در قابلمه بریزید و آب اضافه کنید

ابتدا مقداری سینه یا پای مرغ در قابلمه بریزید، بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید تا زودتر بپزد و راحتتر آن را خرد کنید، سپس مقداری آب روی مرغ بریزید، سپس مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و در آن بریزید. قابلمه را ببند

مرحله 2: مرغ را بپزید و اسفناج را خرد کنید

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید، بگذارید مرغ به مدت یکی دو ساعت خوب بپزد و آماده است، در این فاصله اسفناج ها را بشویید، بگذارید آب اضافی آن گرفته شود، سپس اسفناج ها را با چاقوی تیز به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله 3: پیاز و سینه مرغ را خرد کنید

در مرحله بعد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و نگینی خرد کنید و به صورت نگینی خرد کنید و وقتی مرغ خوب پخت آن را به قطعات کوچک نگینی شکل برش دهید و کنار بگذارید.

مرحله 4: تخم مرغ ها را مخلوط کرده و ادویه ها را به آنها اضافه کنید

سپس تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و با همزن دستی آن‌ها را هم می‌زنیم تا کاملا از گلوله‌ها خارج شود و بافت آن یکدست شود، سپس کمی نمک، فلفل، زردچوبه و پودر دارچین به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده، هم می‌زنیم تا عطر ادویه‌ها گرفته شود. در آنها پخش می شود..

مرحله 5: مرغ و پیاز را به تخم مرغ ها اضافه کنید

مقدار دارچین و فلفل سیاه بستگی به ذائقه و ترجیح شما دارد، می توانید آن را کم یا زیاد کنید، ادویه ها بوی تخم مرغ را از بین می برند، سپس مرغ و پیاز خرد شده را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله ششم: مواد کاکائو را داخل تابه بریزید

وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط شدند و بافت مخلوط یکدست شد، در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس مخلوط مواد را کاملا داخل تابه بریزید و آن را پخش کنید. به طور مساوی

مرحله 7: کاکائو را تفت دهید

سپس اجازه دهید یک طرف کوکو کاملا قرمز و طلایی شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم قهوه ای شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کوکو را به آرامی از تابه خارج کنید تا حالت خود را از دست ندهد و بگذارید. در دادگاه دیگری

مرحله هشتم: برش بزنید و تزئین کنید و کوکو اسفناج را با مرغ سرو کنید

سپس نارگیل اسفناج را با مرغ به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و با زرشک تفت داده و چند برگ نعناع و شوید و ریحان تازه تزیین کنید سپس نارگیل اسفناج را به عنوان یک غذای ساده با نان تازه و انواع دارچین و چاشنی سرو کنید. انجام شده.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا