طرز تهیه کوکوی تره با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکوی تره را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
کوکو چگونه تهیه می شود؟
کوکوی تره یکی از انواع غذاهای ساده و بسیار معطر ایرانی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. کوکو چگونه تهیه می شود؟ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پیازچه | 3 دسته (300-400 گرم) |
پیازچه | 1 لینک (75 گرم) |
سیب زمینیها | 2 عدد |
یک تخم مرغ | 3-4 قطعه |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
کوکو چگونه تهیه می شود؟
مرحله اول
من آماده می کنم نارگیل تره فرنگی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را با 1 قاشق چایخوری نمک و 2 لیوان آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا سیب زمینی ها کاملا بپزند.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی های پخته شده را پوست گرفته و رنده می کنیم، سپس در ظرف بزرگی ریخته و می گذاریم تا خنک شود. سپس تره فرنگی را پس از شستن ریز خرد کنید.
سطح سوم
حالا پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با تره فرنگی به کاسه سیب زمینی اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بزنید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را به کاسه با تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها جذب تخم مرغ ها شوند. سپس تخم مرغ را با مواد به کاسه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
پس از اینکه مخلوط کاکائو کاملا یکدست شد، ظرف مناسبی را روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. سپس صبر می کنیم تا روغن خوب داغ شود سپس مخلوط کاکائو را داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم.
مرحله ششم
حالا صبر می کنیم تا یک طرف کوکو سرخ شود سپس به 4 قسمت تقسیم می کنیم. سپس تکه های کاکائو را برمی گردانیم و می گذاریم طرف دیگر کاملا سرخ شود. در این مدت درب تابه را می گذاریم.
مرحله هفتم
هر طرف نارگیل باید حدود 5 تا 7 دقیقه سرخ شود. البته زمان سرخ شدن کوکو بستگی به ضخامت آن دارد و هر چه کاکائو غلیظتر باشد مدت زمان بیشتری سرخ می شود. در آخر کوکو را در بشقاب ریخته و با دارچین مورد نظر سرو کنید.
5
2