آشپزی

طرز تهیه کوکوی مرغ خام +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوکو مرغ خام

کوکوی مرغ خام یکی از انواع غذاهای بسیار ساده و سریع ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوکو مرغ خام برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 200 گرم
پیاز 1 عدد وسط
سیب زمینیها 2 عدد بزرگ
یک تخم مرغ 3 عدد
فلفل 1 عدد وسط
جعفری 1 دسته کوچک
نمک و فلفل کافی
کره، زردچوبه و پودر سیر کافی

طرز تهیه کوکو مرغ خام

مرحله اول

برای تهیه کوکو مرغ خام خوشمزه در ابتدای کار ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس ظرف را روی حرارت زیاد قرار می دهیم. سپس اجازه دهید آب به نقطه جوش برسد و سپس سیب زمینی ها را بشویید.

مرحله دوم

حالا که آب در حال جوشیدن است، سیب زمینی ها را داخل آب جوش می ریزیم و به مدت 5 دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم. سپس بعد از این مدت سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کرده و پوست آن ها را می گیریم.

سطح سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با دندانه های درشت روی رنده رنده می کنیم. سپس سینه های مرغ را به صورت نوارهای بسیار نازک برش دهید و به سیب زمینی ها اضافه کنید و پیازها را پوست بگیرید و بشویید.

مرحله چهارم

حالا پیاز را نگینی خرد می کنیم سپس فلفل را شسته و به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس فلفل را به همراه پیاز، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به مخلوط سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله جعفری را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و می گذاریم اضافی آن بیرون بیاید. سپس روی تخته برش، جعفری را که ریز خرد کرده و به مخلوط کاکائو اضافه می کنیم، می چینیم.

مرحله ششم

حالا آب مرغ را هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود.

مرحله هفتم

در آخر یک قاشق از مخلوط کاکائو را برداشته و داخل تابه می ریزیم و سپس صاف می کنیم و می گذاریم کوکو سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف نارگیل سرخ شد، آن را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله هشتم

به همین ترتیب تمام پودر کاکائو را سرخ می کنیم. پس از سرخ شدن کامل کوسکوس، چربی اضافی آن را با حوله پاک می کنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم سپس با نان سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا