طرز تهیه کوکوی مرغ ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکوی مرغ ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کوکو مرغ ساده
کوکوی مرغ یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را مشاهده کنید. طرز تهیه کوکو مرغ ساده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 2 عدد |
سیب زمینیها | 2 عدد وسط |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
جعفری خشک | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
طرز تهیه کوکو مرغ ساده
مرحله اول
من آماده می کنم کوکو مرغ خوشمزه مرغ را به دو صورت می توانیم بپزیم. روش اول چرخ کردن مرغ و روش دومی که در این دستور استفاده می شود این است که ابتدا مرغ را بپزید سپس به مواد دیگر اضافه کنید.
مرحله دوم
برای شروع مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک و زردچوبه در قابلمه مناسبی بریزید سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و صبر کنید تا آب بجوشد. بعد از جوش آمدن آب، کف سطح آب را برداشته و دور می اندازیم.
سطح سوم
حالا حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید مرغ کاملا بپزد. سپس سیب زمینی ها را می شوییم سپس در قابلمه ای با 2 لیوان آب می ریزیم و روی اجاق می گذاریم تا سیب زمینی ها بپزند.
مرحله چهارم
پس از پخت کامل مرغ، آن را در غذاساز یا همزن بریزید و به طور یکنواخت پوره کنید. اگر غذاساز ندارید مرغ را روی رنده ریز رنده کنید سپس در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله پنجم
پس از پختن کامل سیب زمینی ها، پوست آن ها را بگیرید، سپس روی رنده ریز رنده کنید و به کاسه اضافه کنید. سپس پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از برداشتن آب اضافی به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله جعفری خشک را به همراه تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم.
مرحله هفتم
بعد از اینکه کره خوب داغ شد، یک تکه مایه کاکائویی به اندازه نارنگی بردارید و به شکل گرد در آورید، سپس با کف دست صاف کنید. سپس کوکو را در روغن می ریزیم و می گذاریم کاملا سرخ شود.
مرحله هشتم
وقتی یک طرف نارگیل کاملا سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. پس از سرخ شدن کامل نارگیل ها را در ظرف دلخواه می چینیم و با نان سرو می کنیم.
5
2