آشپزی

طرز تهیه کوکوی پونه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نارگیل پونه کوهی

کاکائو پونه یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ای است که می توان آن را در دستور پخت های مختلف تهیه کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاکائو پونه در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
یک تخم مرغ 7 عدد
پونه کوهی 1 فنجان
خمیر مخمر 1 قاشق غذاخوری
خمیر مایه (اختیاری) ½ فنجان
ارد کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه نارگیل پونه کوهی

مرحله اول

برای تهیه کیک های خوشمزه پونه کوهی ابتدا پونه کوهی را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پونه کوهی را ریز خرد کرده و در ظرف مناسبی بریزید و سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه مایه و مایه در صورت تمایل به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا آرد را کم کم به ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سطح سوم

اگر مخلوط کاکائو کاملا مخلوط شد، آرد را قطع می کنیم. حالا روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید مایه کوکو به مدت 4 ساعت در جای گرم بماند تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله چهارم

بعد از این مدت قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس داخل آن را با کمی روغن مایع آغشته می کنیم. حالا مخلوط کاکائو را داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید تا یک طرف آن کاملا پخته و سرخ شود.

مرحله پنجم

وقتی یک طرف نارگیل کاملا سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن کاملا سرخ و پخته شود. در نهایت کوکو را در بشقاب مورد نظر بریزید و با نان تازه، خیارشور و گوجه فرنگی سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا