طرز تهیه کوکو ذرت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کاکائو ذرت
ذرت کاکائویی یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کاکائو ذرت برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 200 گرم |
هویج متوسط | 2 عدد |
ذرت کنسرو شده | 1 فنجان |
فلفل | 1 قطعه |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
ارد | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | کافی |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر | کافی |
طرز تهیه کاکائو ذرت
مرحله اول
برای تهیه نارگیل ذرت خوشمزه ابتدا سینه های مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید و به اندازه ای آب بریزید که روی مرغ را بگیرد سپس نمک و کمی زردچوبه در قابلمه بریزید و قابلمه را روی اجاق بگذارید.
مرحله دوم
حالا اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه در آب در حال جوش بماند تا کاملا بپزد. سپس هویج را می شوییم و پوست اضافی آن را جدا می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با آب می پوشانیم.
سطح سوم
در این مرحله قابلمه را روی اجاق می گذاریم سپس اجازه می دهیم هویج کاملا بپزد. سپس بعد از 45 دقیقه مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کرده و در ظرفی با چنگال خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا وقتی هویج های پخته شده را از قابلمه خارج کردیم، با رنده درشت رنده می کنیم. حالا کنسرو ذرت را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس فلفل را بشویید و دانه ها را جدا کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله فلفل را به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس هویج رنده شده را به همراه فلفل خرد شده، ذرت، زعفران دم کرده، تخم مرغ، آرد، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند و یکدست شوند. سپس یک تابه مناسب را انتخاب می کنیم که در آن روغن می ریزیم و مواد نارگیل ذرت را داخل تابه می ریزیم و با قاشق به طور یکنواخت کف تابه پخش می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مواد کوکو را با پشت قاشق فشار می دهیم تا یکدست شود سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب تابه را می بندیم تا یک طرف کوکو کاملا سرخ شود. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید.
مرحله هشتم
در آخر اجازه می دهیم طرف دیگر کوکو ذرت کاملا سرخ شود و پس از آن کوکو را از تابه خارج می کنیم. سپس کوکو را در ظرفی که می خواهیم می ریزیم سپس با سس دلخواه و نان تازه و سالاد سرو می کنیم. نوش جان.