طرز تهیه کوکو قارچ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز پخت قارچ نارگیل
کوکویوم قارچ یکی از غذاهای ساده و آماده ایرانی محسوب می شود که با مواد متنوعی تهیه می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز پخت قارچ نارگیل برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 200 گرم |
قارچ | 10 عدد |
فلفل | 1 قطعه |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
پیتزا با پنیر | 1 فنجان |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق مرباخوری |
نمک، فلفل و آویشن | 1 قاشق چایخوری |
طرز پخت قارچ نارگیل
مرحله اول
برای تهیه نارگیل قارچ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید سپس به اندازه ای آب بریزید که روی مرغ را بپوشاند و در قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا بپزد.
مرحله دوم
حالا اسفنج را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. بعد فلفل را شسته و برش می زنیم و دانه ها را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله قارچ را ریز خرد می کنیم. سپس بعد از 45 دقیقه مرغ را از قابلمه خارج می کنیم سپس می گذاریم کاملا خنک شود. سپس مرغ را با چاقو به قطعات کوچک برش دهید.
مرحله چهارم
حالا در ظرف مناسبی مرغ خرد شده را بریزید، قارچ و فلفل خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. سپس نمک و فلفل و آویشن را به مرغ اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله بیکینگ پودر را به مخلوط مرغ خرد شده اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس پنیر پیتزا را در ظرف حاوی مخلوط مرغ خرد شده بریزید سپس مخلوط کنید.
مرحله ششم
حالا تخم مرغ را در ظرفی جداگانه اضافه کنید سپس با چنگال خوب هم بزنید تا ساختار تخم مرغ باز شود و از حالت انعقاد خارج شود. سپس تخم مرغ را به مخلوط مرغ خرد شده اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مواد کوکو را خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس در تابه ای مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود.
مرحله هشتم
حالا مواد کاکائویی قارچ را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق مواد را صاف کنید سپس فشار دهید تا مواد کاکائویی یکدست شود. سپس درب تابه را می بندیم و می گذاریم کوکو و آجیل تفت داده شده بجوشد.
مرحله نهم
در این مرحله که یک طرف کوکو کاملا قرمز و طلایی شد کوکو را از تابه خارج می کنیم. سپس در تابه مقداری کره مایع می ریزیم و کوکو را برمی گردانیم و در تابه می گذاریم و می گذاریم طرف دیگر کوکو سرخ شود.
مرحله دهم
توجه داشته باشید که بسته به ذائقه تان اگر کوکوی نرم می خواهید باید در حین سرخ شدن دو طرف کوکو درب تابه را ببندید اما اگر می خواهید کاکائو ترد باشد باید در حین سرخ شدن درب تابه را باز بگذارید. طرف دوم کاکائو
مرحله یازدهم
در آخر وقتی طرف دیگر نارگیل کاملا سرخ شد آن را از ماهیتابه خارج می کنیم سپس در ظرف دلخواه می چینیم و به اندازه دلخواه برش می دهیم سپس با گوجه فرنگی و خیار شور سرو می کنیم. نوش جان.