طرز تهیه کوکو مرغ و هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نارگیل مرغ و هویج
کاکائو مرغ و هویج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده است که بسیار راحت و سریع طبخ و با کمترین مواد موجود آماده می شود، این غذای بی نظیر بافت نرم و سبکی دارد و می توانید این کوکوی خوشمزه را به روش های مختلف درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نارگیل مرغ و هویج در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر | |
سینه مرغ | نصف عدد |
سیب زمینی متوسط (خام) | 2 عدد |
هویج کوچک (خام) | 2 عدد |
فلفل | کافی |
پیاز خام | 1 قطعه |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و پاپریکا | کافی |
پودر آویشن و سیر | کافی |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
روغن برای سرخ کردن | کافی |
طرز تهیه نارگیل مرغ و هویج
مرحله 1: پختن مرغ تند
به طرز تهیه نارگیل مرغ و هویج ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ای بریزید و سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و مقداری نمک، پیاز کوچک و مقداری برگ بو را در قابلمه بریزید و سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید مرغ بپزد 1 به مدت 2 ساعت خوب بپزید.
مرحله 2: پختن پیاز و سیب زمینی
در همین حین سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز خرد کنید سپس آب اضافی آن را بگیرید و سیب زمینی ها را در ظرفی بریزید و پیازها را پوست بگیرید و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید. اب.
مرحله 3: هویج و فلفل
سپس هویج ها را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز یا درشت رنده کنید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد در ظرفی بریزید سپس فلفل را به هر رنگی که دوست دارید بشویید و روی رنده ریز یا درشت رنده کنید و اضافه آن را آبکش کنید. آب کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4: مواد را مخلوط کرده و ادویه جات را اضافه کنید
سپس سیب زمینی رنده شده و پیاز و هویج و فلفل را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه و مواد را بریزید و مخلوط کنید.
مرحله 5: مرغ پخته شده را اضافه کنید
سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید مقداری آویشن، پودر سیر یا سایر ادویه ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه ها کاملا در مواد پخش شود، سپس مرغ خوب پخته شده را رنده کرده و روی آن قرار دهید. از مخلوط مواد بریزید
مرحله 6: در یخچال بگذارید
وقتی همه مواد را با هم مخلوط کردید و غلظت یکنواختی به دست آمد، در ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد کاملاً با هم ترکیب شود و پس از گذشت زمان، مخلوط مواد را از یخچال و دوباره مخلوط کنید.
مرحله 7: کاکائو را تفت دهید
سپس در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس از مخلوط گرفته و با دست فرم دهید و در ماهیتابه سرخ کنید، وقتی دور نارگیل طلایی شد به طرف دیگر برگردانید تا سرخ شود.
مرحله هشتم: تزیین و تزیین را آماده کنید
سپس نارگیل ها را روی توری یا پارچه نخی بگذارید تا چربی اضافی آنها گرفته شود و سپس مقداری از گوجه فرنگی ها را بشویید و حلقه ای برش دهید و مقداری خیار شور را حلقه حلقه کنید و گوجه فرنگی و خیار شور را دور ظرف مناسب بچینید.
مرحله نهم: تزیین نهایی و سرو کاکائو
سپس تکه های مرغ و هویج را در وسط ظرف بچینید و با مقداری برگ نعناع، گشنیز و ریحان تزیین کنید و به عنوان یک غذای ساده و خوش طعم با نان تازه و انواع سس، ترشی، سالاد، سبزیجات و سایر مخلفات سرو کنید. و گشنیز را سرو کنید.