آشپزی

طرز تهیه کوکو مرغ و هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نارگیل مرغ و هویج

کاکائو مرغ و هویج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده است که بسیار راحت و سریع طبخ و با کمترین مواد موجود آماده می شود، این غذای بی نظیر بافت نرم و سبکی دارد و می توانید این کوکوی خوشمزه را به روش های مختلف درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نارگیل مرغ و هویج در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ نصف عدد
سیب زمینی متوسط ​​(خام) 2 عدد
هویج کوچک (خام) 2 عدد
فلفل کافی
پیاز خام 1 قطعه
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و پاپریکا کافی
پودر آویشن و سیر کافی
یک تخم مرغ 2 عدد
روغن برای سرخ کردن کافی

طرز تهیه نارگیل مرغ و هویج

مرحله 1: پختن مرغ تند

به طرز تهیه نارگیل مرغ و هویج ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ای بریزید و سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و مقداری نمک، پیاز کوچک و مقداری برگ بو را در قابلمه بریزید و سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید مرغ بپزد 1 به مدت 2 ساعت خوب بپزید.

مرحله 2: پختن پیاز و سیب زمینی

در همین حین سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز خرد کنید سپس آب اضافی آن را بگیرید و سیب زمینی ها را در ظرفی بریزید و پیازها را پوست بگیرید و بشویید و روی رنده ریز رنده کنید. اب.

مرحله 3: هویج و فلفل

سپس هویج ها را پوست گرفته و بشویید و روی رنده ریز یا درشت رنده کنید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد در ظرفی بریزید سپس فلفل را به هر رنگی که دوست دارید بشویید و روی رنده ریز یا درشت رنده کنید و اضافه آن را آبکش کنید. آب کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4: مواد را مخلوط کرده و ادویه جات را اضافه کنید

سپس سیب زمینی رنده شده و پیاز و هویج و فلفل را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه و مواد را بریزید و مخلوط کنید.

مرحله 5: مرغ پخته شده را اضافه کنید

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید مقداری آویشن، پودر سیر یا سایر ادویه ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه ها کاملا در مواد پخش شود، سپس مرغ خوب پخته شده را رنده کرده و روی آن قرار دهید. از مخلوط مواد بریزید

مرحله 6: در یخچال بگذارید

وقتی همه مواد را با هم مخلوط کردید و غلظت یکنواختی به دست آمد، در ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد کاملاً با هم ترکیب شود و پس از گذشت زمان، مخلوط مواد را از یخچال و دوباره مخلوط کنید.

مرحله 7: کاکائو را تفت دهید

سپس در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود سپس از مخلوط گرفته و با دست فرم دهید و در ماهیتابه سرخ کنید، وقتی دور نارگیل طلایی شد به طرف دیگر برگردانید تا سرخ شود.

مرحله هشتم: تزیین و تزیین را آماده کنید

سپس نارگیل ها را روی توری یا پارچه نخی بگذارید تا چربی اضافی آنها گرفته شود و سپس مقداری از گوجه فرنگی ها را بشویید و حلقه ای برش دهید و مقداری خیار شور را حلقه حلقه کنید و گوجه فرنگی و خیار شور را دور ظرف مناسب بچینید.

مرحله نهم: تزیین نهایی و سرو کاکائو

سپس تکه های مرغ و هویج را در وسط ظرف بچینید و با مقداری برگ نعناع، ​​گشنیز و ریحان تزیین کنید و به عنوان یک غذای ساده و خوش طعم با نان تازه و انواع سس، ترشی، سالاد، سبزیجات و سایر مخلفات سرو کنید. و گشنیز را سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا