طرز تهیه کوکو پیتزایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پیتزا نارگیل
پیتزا نارگیل یکی از آن غذاهای خوشمزه و ساده است که با کمترین و مقرون به صرفه ترین مواد به راحتی تهیه می شود و برای تهیه آن زمان زیادی نیاز نیست. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه پیتزا نارگیل برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
سیب زمینی آب پز | 2 عدد |
فلفل متوسط | 1 قطعه |
ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
قارچ | 10 عدد |
پیتزا با پنیر | 1 فنجان |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه، زردچوبه | کافی |
پودر آویشن | کافی |
طرز تهیه پیتزا نارگیل
مرحله اول
من آماده می کنم کیک پیتزای خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه بریزید و به اندازه کافی آب بریزید و روی حرارت متوسط حدود 40 دقیقه بپزید تا پخته شود و سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و هم میزنیم تا گلوله شده و حجم آنها زیاد شود سپس آرد را اضافه کرده و هم میزنیم تا بافت مواد یکدست شود.
سطح سوم
سپس نمک، فلفل، زردچوبه و پودر آویشن را به مقدار دلخواه اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه ها گرفته شود و کاملا با مواد مخلوط شوند.
مرحله چهارم
حالا سیب زمینی های آب پز را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و کمی مخلوط کنید سپس قارچ های خرد شده را روی مخلوط بریزید و مخلوط کنید.
مرحله پنجم
سپس فلفل را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید، می توانید با توجه به ذائقه خود از ترکیب 2 یا 3 رنگ فلفل استفاده کنید تا کاکائو رنگی تر به نظر برسد.
مرحله ششم
سپس ذرت ها را در ظرفی بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و روی حرارت متوسط قرار دهید و 5-7 دقیقه صبر کنید تا پخته و آماده مصرف شود.
نکته: می توانید از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید.
مرحله هفتم
سپس ذرت پخته شده را روی مخلوط بریزید و مخلوط کنید، سپس پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر پیتزا کاملا در تمام مواد پخش شود.
مرحله هشتم
سپس داخل تابه یا قابلمه را چرب کرده و در آن کمی روغن مایع بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس مخلوط را داخل تابه بریزید و بگذارید خوب بپزد.
نکته: برای شکل دادن به کوکو می توانید از قالب های آماده استفاده کنید.
مرحله نهم
سپس لبه نارگیل را بلند کنید، اگر ته نارگیل طلایی شد، نارگیل را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و نارگیل را در ظرف دیگری قرار دهید. در آخر نارگیل را به صورت خلال پیتزا برش دهید و در بشقاب مناسبی بگذارید و با سس کچاپ و زیتون و سالاد سرو کنید.