طرز تهیه کوکی آجیلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک با آجیل
کلوچه گردویی یکی از شیرینی های خوشمزه و متنوعی است که به روش ها و ترکیب های مختلف درست می شود و طرفداران زیادی دارد، شما می توانید این شیرینی خوشمزه را خیلی راحت و سریع درست کرده و تهیه کنید و در مهمانی ها و مهمانی ها استفاده کنید. طرز تهیه کیک با آجیل برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد لازم کوکی آجیل | |
گردو | 250 گرم |
انجیرهای خشک شده | 150 گرم |
برگ زردآلو | 100 گرم |
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
قند | نصف فنجان |
شکلات سفید و شیری | کافی |
طرز تهیه کیک با آجیل
مرحله اول
ابتدا انجیرهای خشک را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید تا بافت آنها نرم شود سپس آنها را از آب خارج کرده و کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود و انجیرها خشک شوند و یا با حوله نخی خشک کنید و سپس برش بزنید. یک چاقوی تیز ریز خرد کنید.
مرحله دوم
سپس مقداری از برگ های صاف و تمیز زردآلو را با چاقو یا قیچی گرانبها خرد کنید، سپس گردوها را با دست خرد کنید تا زیر دندان بروند و مزه دار شوند، به جای گردو می توانید از مغز پسته، فندق یا بادام استفاده کنید. هم.
سطح سوم
حالا مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و سپس تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بشکنید و زرده ها و سفیده ها را جدا کنید سپس سفیده ها را به مواد خرد شده داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله ای باقی نماند. با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم
سپس شکر را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی یا همزن دستی هم می زنیم تا مواد به صورت خمیر درآیند و سپس مقداری از خمیر را برداشته و با دست شکل می دهیم و گلوله های کوچک مغزی درست می کنیم.
مرحله پنجم
سپس داخل قالب یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کف آن را کاغذ پخت بچینید و سپس گلوله های تمام شده را در تابه بچینید، سعی کنید گلوله ها را به یک اندازه درآورید تا ظاهر خوبی پیدا کند. کوکی ها بعد از پخت زیباتر و شیک تر می شوند.
مرحله ششم
سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک ها به مدت 10 دقیقه بپزند تا طلایی شوند سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
مرحله هفتم
سپس در صورت تمایل مقداری شکلات سفید یا شیری را روی بخار آب روی دیگ آب کنید و وقتی کوکی ها سرد شدند، شکلات آب شده را روی آن ها بریزید و شکل دهید، سپس کوکی ها را در یخچال قرار دهید تا ببندند. اجازه دهید شکلات سفت شود.
مرحله هشتم
وقتی شکلات ها جا افتاد و طعم همه مواد شیرینی با هم مخلوط شد، آنها را از یخچال خارج کرده و کوکی های مغزی را در ظرف مناسبی بریزید و با پسته، نارگیل و گردوی خرد شده تزئین کنید و با چای سرو کنید.