طرز تهیه کوکی براونی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه براونی
کوکی براونی یکی از شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که معمولا با چای یا قهوه مخلوط سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه براونی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد تشکیل دهنده کوکی براونی |
|
ارد | 75 گرم |
کره | 50 گرم |
شکلات تلخ | 100 گرم |
شکر قهوه ای یا سفید | 30 گرم |
شکر پودر شده | 30 گرم |
نمک | 1 پنس |
پودر کاکائو | 20 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
پودر خمیرمایه | 3 گرم |
طرز تهیه براونی
مرحله اول
برای تهیه کلوچه براونی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ را به همراه نمک، شکر قهوه ای و وانیل در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
سپس پودر قند را در صافی بریزید سپس در ظرفی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ سبک و کشدار شود. حالا شکلات تلخ و کره را در ظرف مناسبی بریزید.
سطح سوم
در این مرحله مخلوط کره و شکلات تلخ را روی اجاق کتری حرارت می دهیم تا کاملا ذوب شده و یکدست شوند سپس با مخلوط تخم مرغ به کاسه اضافه می کنیم و دوباره با چکش برقی هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و کاکائو در صافی ریخته و در کاسه الک می کنیم و با لیسک خوب هم می زنیم تا مخلوط کمی غلیظ تر از کیک باشد. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله پنجم
در این مرحله نصف قاشق غذاخوری از خمیر بیسکویت را جدا می کنیم و با فاصله داخل سینی فر می ریزیم. توجه داشته باشید که شیرینی بعد از پخت پخش می شود، فضای کافی برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی ها به هم بگذارید.
مرحله ششم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید، سپس بگذارید کیک ها به مدت 10 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت، قالب را از فر خارج کرده و بدون دست زدن اجازه دهید سرد شوند.
مرحله هفتم
وقتی کلوچه ها کاملا خنک شدند آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید سپس در ظرف مورد نظر بریزید. در نهایت براونی را با چای یا قهوه تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.