طرز تهیه کوکی شکری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکی شکری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی شکری
شیرینی شکری یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با دستورهای مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی شکری را در ادامه مطلب مشاهده کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی شکری |
|
یک تخم مرغ | 2 عدد |
قند | 1 فنجان |
روغن مایع | 1 فنجان |
وانیل | ⅓ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
ارد | 2.5 فنجان |
طرز تهیه شیرینی شکری
مرحله اول
برای تهیه شیرینی قندی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. سپس در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را با شکر و وانیل و روغن مایع بریزید.
مرحله دوم
حالا مواد را در کاسه همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ کاملا کرم رنگ شود. سپس آرد را 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
سطح سوم
وقتی خمیر در کاسه جمع شد با نوک انگشتان دست ورز می دهیم تا خمیر یکدست و یکدستی به دست بیاید که به دست نچسبد. سپس داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به اندازه یک گردو پهن کنید.
مرحله چهارم
حالا خمیر را در دست گرد کرده و در شکر می غلتانیم تا سطح خمیر را کاملا بپوشاند. بعد به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس خمیرهای فرم گرفته را با فاصله در سینی فر می چینیم.
مرحله پنجم
مطمئن شوید که کوکی ها در طول پخت پخش می شوند. سپس خمیر را به دلخواه فرم می دهیم سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم. حالا اجازه دهید شیرینی ها به مدت 20 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند.
مرحله ششم
بعد از این مدت، قالب را از فر خارج کنید، سپس اجازه دهید رطوبت باقیمانده بدون دست زدن به شیرینی ها تبخیر شود. در آخر شیرینی ها را از کاغذ پخت جدا کرده و با چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.
5
1