طرز تهیه کوکی قرمز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کوکی قرمز
شیرینی قرمز یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که به دلیل رنگ قرمزش برای شب یلدا بسیار مناسب است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله ساخت کوکی قرمز به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی قرمز |
|
یک تخم مرغ | 2 عدد |
ارد | 2 فنجان پاپریکا |
قند | 1 فنجان |
کره | 100 گرم |
پودر خمیرمایه | 1.5 قاشق چایخوری |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | نوک یک قاشق چای خوری |
رنگ قرمز خوراکی | 1.5 قاشق چایخوری |
شکر پودر شده | برای تزئین |
طرز تهیه کوکی قرمز
مرحله اول
برای تهیه شیرینی قرمز خوشمزه، در ابتدای کار، کره را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار می دهیم تا کره کاملا نرم شود. سپس آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را در الک بریزید.
مرحله دوم
حالا مواد خشک را 3 بار الک کرده و کنار بگذارید. سپس کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید.
سطح سوم
بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، 1 دقیقه مخلوط کنید تا بوی نامطبوع تخم مرغ گرفته شود، سپس وانیل و رنگ خوراکی قرمز را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا پایه بیسکویت قرمز شود.
مرحله چهارم
حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و چسبناکی به دست آید. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله پنجم
15 دقیقه مانده به تمام شدن بقیه خمیر، فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. بعد از خمیر یک کلوچه به اندازه گردو برش دهید و در دست گرد کنید.
مرحله ششم
حالا سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیر بیسکویت را در پودر قند می غلتانیم و با فاصله از هم در سینی می چینیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر گذاشته و به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله هفتم
بعد از این مدت، قالب را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه دهید کاملا خنک شوند. در آخر کیک ها را از کاغذ کره جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم. نوش جان.