آشپزی

طرز تهیه کوکی لاهیجان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کلوچه لاهیجان

کلوچه لاهیجان یکی از شیرینی های معروف و پرطرفدار ایرانی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کلوچه لاهیجان برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی لاهیجان
آرد سفید 215 گرم
یک تخم مرغ 2 تا کوچیک
کره نرم 80 گرم
روغن مایع 25 گرم
شیر نر 65 گرم
شکر پودر شده 120 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
گردو آسیاب شده 1 فنجان
کشمش پیلویی 1 فنجان

طرز تهیه کلوچه لاهیجان

مرحله اول

برای تهیه شیرینی لذیذ لاهیجانی ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس گردو و کشمش را با کمی آرد مخلوط می کنیم تا به خوبی با آرد آغشته شوند سپس کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله کره دمای اتاق، پودر قند و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید سپس به مدت 2 تا 5 دقیقه با همزن با سرعت بالا مخلوط کنید تا مواد سفید شوند. سپس روغن مایع را به کاسه اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا 30 ثانیه دیگر مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و هر کدام را حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه هم بزنید سپس شیر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس مواد را داخل کاسه الک می کنیم. در حین الک کردن، مواد را با لیسک مخلوط کنید تا خمیر بیسکویت کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا گردوی خرد شده و مخلوط کشمش آغشته به آرد را به کاسه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کشمش و گردو به طور یکنواخت در کل خمیر کوکی پخش شود. سپس سینی فر را با کاغذ پخت می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا با قاشق یا قاشق خمیر شیرینی را بیرون می آوریم و در قالب می گذاریم. سپس سینی را به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزد سپس شیرینی ها را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر می گذاریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا