طرز تهیه کوکی هندوانه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای
شیرینی هندوانه ای یکی از شیرینی های خوشمزه و خوش رنگ ایرانی است که معمولا برای شب یلدا پخته می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن شیرینی هندوانه به این لینک مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای تهیه بیسکویت هندوانه ای | |
کره یا مارگارین | 150 گرم |
شکر پودر شده | 100 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
آرد سه صفر | 300 گرم |
وانبل | ½ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | ½ قاشق چایخوری |
رنگ ژله ای قرمز و سبز | کافی |
طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای
مرحله اول
برای تهیه شیرینی هندوانه ای خوشمزه ابتدا کره را 30 دقیقه قبل در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا به دمای محیط برسد. سپس یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم سپس روغن را به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا کره را با همزن برقی 3 دقیقه بزنید تا بافت کره باز شود. سپس پودر قند را داخل الک بریزید، سپس کره را الک کنید و دوباره با دور تند همزن برقی به مدت 3 دقیقه هم بزنید.
سطح سوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه کنید سپس با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه بریزید و مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا مخلوط آرد را داخل الک بریزید و دو بار الک کنید. سپس مخلوط آرد را در 3 مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. سپس خمیر را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را به 2 قسمت تقسیم می کنیم سپس 1 قسمت از خمیر را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. در مرحله بعد، رنگ خوراکی قرمز را داخل خمیر بزرگتر بریزید، سپس با کاردک مخلوط کنید تا رنگ خمیر تغییر کند.
مرحله ششم
حالا رنگ خوراکی سبز را در یکی از قسمت های باقی مانده خمیر بریزید و دوباره با کفگیر هم بزنید تا رنگ خمیر تغییر کند. سپس خمیر را داخل نایلون فریزر می ریزیم سپس با دست پهن می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله خمیر را در یخچال می گذاریم سپس 30 دقیقه استراحت می دهیم. بعد از این مدت ابتدا خمیر قرمز رنگ را از یخچال خارج می کنیم و سپس روی سطح کار می گذاریم.
مرحله هشتم
حالا خمیر را به صورت استوانه ای به طول 25 سانتی متر در می آوریم و دوباره در یخچال قرار می دهیم. در مرحله بعد خمیر سفید را از یخچال خارج می کنیم سپس روی سطح کار نایلون فریزر پهن می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله خمیر سفید را روی فریزر پلاستیکی قرار می دهیم سپس با کمک وردنه خمیر را به صورت مستطیلی به طول 25 سانتی متر و عرض 14 سانتی متر پهن می کنیم سپس خمیر قرمز را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله دهم
حالا خمیر قرمز را روی خمیر سفید قرار می دهیم و با نایلون فریزر پهن می کنیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم. سپس کیسه پلاستیکی فریزر را روی سطح کار گذاشته و خمیر سبز رنگ را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله خمیر سبز رنگ را روی سطح کار قرار می دهیم سپس خمیر را به صورت مستطیل به طول 25 سانتی متر و عرض 15 یا 16 سانتی متر پهن می کنیم. سپس خمیر را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله دوازدهم
حالا خمیر استوانه ای را روی خمیر سبز رنگ قرار می دهیم و آن را رول می کنیم. توجه داشته باشید که اگر لبه های خمیر سبز به هم نرسید، خمیر را به هم فشار دهید. سپس خط اتصال خمیر را با وردنه پاک می کنیم.
مرحله سیزدهم
در این مرحله روی خمیر را با پلاستیک مخصوص فریزر بپوشانید سپس به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله چهاردهم
حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیر استوانه ای را به صورت دایره ای برش می دهیم و دوباره از وسط به 2 قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله پانزدهم
در این مرحله کیک ها را در سینی فر می گذاریم سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه در فر می گذاریم تا بپزند. سپس یک بلوک شکلاتی روی بخار کتری می گذاریم و می پزیم.
مرحله شانزدهم
در این مرحله شکلات ذوب شده را داخل قیف یکبار مصرف می ریزیم سپس بعد از 10 دقیقه در صورت پخته شدن کوکی ها از فر خارج می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شوند.
مرحله هفدهم
در آخر شکلات آب شده را به صورت تخمه هندوانه روی قسمت قرمز کوکی بریزید. در آخر این کلوچه های هندوانه را در ظرف مورد نظر بریزید و با چای زعفرانی میل کنید. نوش جان.