آشپزی

طرز تهیه کوکی پرتقالی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بیسکویت نارنجی

کلوچه پرتقالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و معطر است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بیسکویت نارنجی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی پرتقالی
آرد بادام 125 گرم
شکر پودر شده 40 گرم
سفیده تخم مرغ 1 قطعه
پوست پرتقال 1 قطعه
وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت نارنجی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پرتقالی خوشمزه در ابتدای کار آرد بادام را به همراه پودر قند و وانیل در ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط مواد خشک را در الک بریزید و 3 بار الک کنید.

مرحله دوم

حالا پوست پرتقال رنده شده را به کاسه اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. اگر خمیر کمی چسبناک بود آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

سطح سوم

بعد از این مدت فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. حالا با دست چرب مقداری از خمیر بیسکویت را جدا کرده و به شکل دلخواه در آورید سپس در پودر قند بغلتانید.

مرحله چهارم

حالا کیک ها را در سینی پوشانده شده با کاغذ کره ای با فاصله از هم می چینیم سپس سینی را در طبقه وسط فر می گذاریم و اجازه می دهیم کیک ها به مدت 12-15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا