آشپزی

طرز تهیه کوکی کدو حلوایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیرینی کدو حلوایی

شیرینی کدو حلوایی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که می تواند گزینه مناسبی برای پذیرایی شب یلدا باشد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه شیرینی کدو حلوایی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی کدو حلوایی
ارد 1 لیوان و نیم
شکر سفید 1 فنجان
شکر قهوهای ¼ فنجان
دارچین 2 و نیم قاشق چایخوری
کره 113 گرم
پوره کدو تنبل 6 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه ابتدا پوره کدو حلوایی را آماده می کنیم. برای این کار کدو را شسته و به صورت تکه های خرما برش می دهیم سپس در قابلمه مناسبی می گذاریم و 1 لیوان آب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم کدو حلوایی به مدت 40 دقیقه بپزد. بعد از این مدت گوشت کدو را جدا می کنیم و در غذاساز می گذاریم سپس هم می زنیم تا کدو پوره شود.

سطح سوم

در این مرحله کاسه مناسبی را انتخاب می کنیم سپس کره، نصف شکر سفید و تمام شکر قهوه ای را داخل کاسه می ریزیم و با همزن برقی پر سرعت به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا رنگ مواد روشن و روشن شود.

مرحله چهارم

حالا پوره کدو تنبل را به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و آرد و بکینگ پودر و نیمی از پودر دارچین را داخل آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط آرد را داخل الک بریزید سپس 2 بار الک کنید و دوباره داخل الک بریزید و در 3 مرحله روی مخلوط کره الک کنید. سپس خمیر را تا می کنیم سپس روی خمیر را می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد از 1 ساعت خمیر را از یخچال خارج کرده سپس باقیمانده شکر و پودر دارچین را در بشقاب مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مقداری از خمیر بیسکویت را می گیریم و در دست پهن می کنیم.

مرحله هشتم

حالا خمیر را در مخلوط شکر و پودر دارچین می غلتانیم سپس با فاصله از هم در سینی فر قرار می دهیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس به مدت 11-13 دقیقه در فر می گذاریم تا شیرینی ها پخته شوند.

مرحله نهم

بعد از این مدت سینی را از فر خارج می کنیم سپس کیک ها را بدون دست زدن می گذاریم کاملا خنک شوند. در آخر شیرینی ها را در ظرف مورد نظر بریزید و با چای زعفران سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا