طرز تهیه کوکی کره ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
دستور پخت بیسکویت کره ای
کوکی کره ای یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و خوشمزه است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و ترد دارد. برای معرفی کامل و گام به گام دستور پخت بیسکویت کره ای در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.
مواد لازم برای بیسکویت کره ای | |
آرد سفید | 250 گرم |
شکر پودر شده | 100 گرم |
روغن به دمای اتاق رسیده است | 150 گرم |
زرده تخم مرغ متوسط | 40 گرم معادل 2 عدد است |
نمک | کافی |
وانیل | 1/3 قاشق چایخوری |
دستور پخت بیسکویت کره ای
مرحله 1: کره و شکر را با هم مخلوط کنید
به دستور پخت بیسکویت کره ای ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوطی یکدست و یکدست شود و بافت آن سبک و پفکی شود. و نور
مرحله 2: تخم مرغ ها را اضافه کنید و آرد را آماده کنید
سپس زرده ها را جدا کرده و کم کم به مخلوط مواد اضافه می کنیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا گلوله نشده و کاملا مخلوط و یکدست شوند، سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود.
مرحله 3: شیرینی ها را طعم دار کنید
سپس برای درست کردن کوکی کاکائویی می توانید 30 گرم آرد را بردارید و به جای آن 30 گرم پودر کاکائو شیرین نشده را به آرد باقی مانده اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید تا بافتی یکدست و یکدست به دست آید و پودر کاکائو در آرد گلوله نشود.
مرحله 4: آرد و مواد مرطوب را با هم ترکیب کنید
سپس روی آرد کمی وانیل و کمی نمک بریزید و مخلوط کنید و مخلوط کنید سپس به آرامی و با همزن در یک جهت مخلوط آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و فقط تا زمانی که یکدست شود هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
مرحله 5: بگذارید خمیر استراحت کند
وقتی خمیر صاف و یکدست و نرم شد آن را داخل نایلون می گذاریم و خمیر را با دست در نایلون باز می کنیم تا کاملا به هم بچسبد و سپس خمیر را به مدت یک ساعت و خوب در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. سفت شدن
مرحله 6: کوکی ها را قالب بندی کنید
بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو ورق کاغذ چرب شده قرار دهید سپس خمیر را به ضخامت 4 تا 5 میلی متر پهن کنید و سپس با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش دهید یا آماده استفاده کنید. اشکال ساخته شده برای استفاده از برش.
مرحله 7: آماده سازی برای پخت
سپس کف سینی یا قالب را با کاغذ مخصوص فر بپوشانید و برش های بیسکویت را با فاصله از هم در آن قرار دهید و سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و سپس سینی را از فر خارج کرده و داخل فر قرار دهید. در فر 10 دقیقه بگذارید گرم بماند.
مرحله هشتم: پخت کوکی ها و قرار دادن آنها در فر
سپس دمای فر برقی را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 10 دقیقه در فر بپزند و لبه های آنها طلایی شود، چون دمای فرهای مختلف متفاوت است، فراموش نکنید که بعد از پخت، سرعت پخت شیرینی ها را بررسی کنید. 7 دقیقه.
مرحله 9: کوکی ها را از فر خارج کنید
اگر بعد از 7 دقیقه ته کیک ها طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کوکی ها کمی خنک شوند، سپس شیرینی ها را به آرامی از روی کاغذ پخت خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سرد
مرحله 10: شیرینی ها را تزئین کرده و سرو کنید
سپس به سلیقه خود مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی کلوچه ها بریزید و روی آن ها را پهن کنید و سپس با مقداری پودر پسته یا خلال پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق و بادام آسیاب شده یا کنجد بپاشید. در نهایت مقداری بیسکویت کره ای را در ظرف مناسبی بریزید و این شیرینی خوشمزه و شیک مناسب برای پذیرایی و مهمانی را با چای یا قهوه سرو کنید.