آشپزی

طرز تهیه کوکی کره ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

دستور پخت بیسکویت کره ای

کوکی کره ای یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و خوشمزه است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و ترد دارد. برای معرفی کامل و گام به گام دستور پخت بیسکویت کره ای در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.

مواد لازم برای بیسکویت کره ای
آرد سفید 250 گرم
شکر پودر شده 100 گرم
روغن به دمای اتاق رسیده است 150 گرم
زرده تخم مرغ متوسط 40 گرم معادل 2 عدد است
نمک کافی
وانیل 1/3 قاشق چایخوری

دستور پخت بیسکویت کره ای

مرحله 1: کره و شکر را با هم مخلوط کنید

به دستور پخت بیسکویت کره ای ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوطی یکدست و یکدست شود و بافت آن سبک و پفکی شود. و نور

مرحله 2: تخم مرغ ها را اضافه کنید و آرد را آماده کنید

سپس زرده ها را جدا کرده و کم کم به مخلوط مواد اضافه می کنیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم تا گلوله نشده و کاملا مخلوط و یکدست شوند، سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود.

مرحله 3: شیرینی ها را طعم دار کنید

سپس برای درست کردن کوکی کاکائویی می توانید 30 گرم آرد را بردارید و به جای آن 30 گرم پودر کاکائو شیرین نشده را به آرد باقی مانده اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید تا بافتی یکدست و یکدست به دست آید و پودر کاکائو در آرد گلوله نشود.

مرحله 4: آرد و مواد مرطوب را با هم ترکیب کنید

سپس روی آرد کمی وانیل و کمی نمک بریزید و مخلوط کنید و مخلوط کنید سپس به آرامی و با همزن در یک جهت مخلوط آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و فقط تا زمانی که یکدست شود هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

مرحله 5: بگذارید خمیر استراحت کند

وقتی خمیر صاف و یکدست و نرم شد آن را داخل نایلون می گذاریم و خمیر را با دست در نایلون باز می کنیم تا کاملا به هم بچسبد و سپس خمیر را به مدت یک ساعت و خوب در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. سفت شدن

مرحله 6: کوکی ها را قالب بندی کنید

بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو ورق کاغذ چرب شده قرار دهید سپس خمیر را به ضخامت 4 تا 5 میلی متر پهن کنید و سپس با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش دهید یا آماده استفاده کنید. اشکال ساخته شده برای استفاده از برش.

مرحله 7: آماده سازی برای پخت

سپس کف سینی یا قالب را با کاغذ مخصوص فر بپوشانید و برش های بیسکویت را با فاصله از هم در آن قرار دهید و سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و سپس سینی را از فر خارج کرده و داخل فر قرار دهید. در فر 10 دقیقه بگذارید گرم بماند.

مرحله هشتم: پخت کوکی ها و قرار دادن آنها در فر

سپس دمای فر برقی را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 10 دقیقه در فر بپزند و لبه های آنها طلایی شود، چون دمای فرهای مختلف متفاوت است، فراموش نکنید که بعد از پخت، سرعت پخت شیرینی ها را بررسی کنید. 7 دقیقه.

مرحله 9: کوکی ها را از فر خارج کنید

اگر بعد از 7 دقیقه ته کیک ها طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کوکی ها کمی خنک شوند، سپس شیرینی ها را به آرامی از روی کاغذ پخت خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سرد

مرحله 10: شیرینی ها را تزئین کرده و سرو کنید

سپس به سلیقه خود مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی کلوچه ها بریزید و روی آن ها را پهن کنید و سپس با مقداری پودر پسته یا خلال پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق و بادام آسیاب شده یا کنجد بپاشید. در نهایت مقداری بیسکویت کره ای را در ظرف مناسبی بریزید و این شیرینی خوشمزه و شیک مناسب برای پذیرایی و مهمانی را با چای یا قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا