آشپزی

طرز تهیه کوکی کنجدی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بیسکویت کنجدی

کوکی کنجدی یکی از انواع کوکی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این کوکی بسیار راحت درست می شود و برای سرو بسیار مناسب است. می توانید کراکر کنجدی را به روش های مختلف با مواد مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کلوچه کنجدی به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد شیرینی سفید 50 گرم
پودر بادام (با یا بدون پوست) 50 گرم
نارگیل روغنی 60 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
ارده 85 گرم
عسل 110 گرم
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت کنجدی

مرحله 1: آرد را الک کنید

ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آن را در ظرفی ریخته و مقداری پودر بادام به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس کمی نمک روی آرد بپاشید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

مرحله 2: پودر نارگیل و جوش شیرین را اضافه کنید

در مرحله بعد مقداری پودر نارگیل بدون چربی را به مواد اضافه کرده، هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود، سپس مقداری جوش شیرین روی مواد بریزید، هم بزنید تا همه مواد خشک با هم مخلوط شده و بافتی صاف و یکدست به دست آید. .

مرحله 3: مخلوط عسل و تخم مرغ را آماده کنید

در ظرفی دیگر مقداری عسل بریزید و آرد را به آن اضافه کنید سپس آنها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند سپس تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ کاملا مخلوط شود. حالت سرد

مرحله 4: تخم مرغ، عسل و آرد را مخلوط کنید

مخلوط تخم مرغ، عسل و اردک را باید 30 ثانیه با همزن برقی هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود، سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، مخلوط کنید تا عطر وانیل در مخلوط مواد پخش شود، وانیل مواد را از بین می برد. بوی تخم مرغ را از بین می برد.

مرحله 5: مواد خشک و مواد عسل را با هم مخلوط کنید

در مرحله بعد مواد خشک را کم کم به صورت کنترل شده و چند مرحله ای به مواد عسل اضافه کنید سپس با لیسک به آرامی در یک جهت هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود، در این مرحله مخلوط کاملا چسبنده است. و الاستیک هستند.

مرحله 6: مخلوط را در یخچال نگهداری کنید

سپس روی ظرف را به طور کامل با سلفون یا پلاستیک می پوشانیم، سپس ظرف حاوی مخلوط را به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مخلوط بماند و ته نشین شود، پس از آن ظرف را از یخچال خارج کرده، درب آن را برداشته و خمیر را آماده می کنیم. کمی ورز داد.

مرحله هفتم: از خمیر گلوله هایی درست کنید و در کنجد بغلتانید

سپس 35 گرم از گلوله های خمیر را بردارید و با دست شکل دهید و به شکل گردو در آورید سپس مقداری کنجد را در ظرفی بریزید و گلوله های خمیر را خوب بغلتانید تا سطح خمیر بیسکویت کاملا با کنجد پوشانده شود.

مرحله هشتم: توپک ها را در سینی فر بچینید

سپس داخل قالب یا شکل دلخواه کاغذ روغنی بریزید بعد از اینکه همه گلوله ها را آماده کردید در قالب فر به فاصله از هم بچینید سپس با انگشت کمی فشار دهید تا ضخامت هر یک حدود یک سانتی متر شود.بایستید.

مرحله نهم: شیرینی ها را در فر بپزید

سپس سینی یا قالب را در فری که از نیم ساعت قبل خوب گرم شده بود قرار دهید، دمای فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید، سپس بگذارید کیک ها به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزند و آماده کنید تا سطح آن طلایی شود.

مرحله 10: کوکی ها را خنک کنید

بعد از این مدت سینی یا قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا شیرینی ها خنک شوند سپس با احتیاط از روی کاغذ چرب شده جدا می کنیم تا خرد نشوند و شکلشان نشکند سپس شیرینی ها را در جای دیگری بچینید. ظرف. دادن

مرحله یازدهم: شیرینی ها را تزئین کرده و سرو کنید

سپس به سلیقه خود مقداری عسل رقیق شده یا شکلات آب شده روی کلوچه ها بریزید سپس روی آنها را با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، خلال بادام یا کنجد تزیین کنید و حالا چند عدد کلوچه کنجدی را در ظرف مناسب بچینید. سپس کوکی کنجدی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی و مهمانی با چای یا قهوه داغ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا