طرز تهیه کوکی گردویی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوکی گردویی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک گردویی
کوکی گردو یکی از شیرینی های بین المللی خوشمزه است که بافتی ترد دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه گردویی در ادامه مطلب همراه باشید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم کوکی گردو |
|
آرد قنادی | 2.5 فنجان |
شکر پودر شده | ¾ لیوان |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
گردو | ½ فنجان |
کشمش | 1 فنجان |
کره | 50 گرم |
روغن مایع | ¼ فنجان |
شیر نر | ¼ فنجان |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک گردویی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی گردویی خوشمزه 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کنید تا کاملا نرم شود. سپس کره را با دمای محیط در ظرف مناسبی بریزید و پودر قند را داخل آن الک کنید.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را در کاسه همزن برقی به مدت 3 الی 5 دقیقه با هم مخلوط کنید تا مخلوط کره کرم رنگ شود. در مرحله بعد کره مایع را به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند.
سطح سوم
حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کنید و هر کدام را 30 ثانیه بزنید سپس وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه کنید. سپس شیر را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به همراه کاکائو و بکینگ پودر داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید. سپس مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر نسبتا سفتی به دست آید.
مرحله پنجم
حالا گردوها را به صورت سنگی خرد می کنیم و همراه با کشمش به ظرف اضافه می کنیم و دوباره خمیر را ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس خمیر را در کیسه فریزر قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. در همین حین فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم شود سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله هفتم
بعد از استراحت خمیر از یخچال خارج می کنیم سپس خمیر را به اندازه یک نارنگی کوچک برش می دهیم و با فاصله از هم در سینی فر قرار می دهیم. سپس شیرینی ها را به همین ترتیب شکل می دهیم تا خمیر تمام شود.
مرحله هشتم
در آخر سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید کیک ها به مدت 20 دقیقه بپزند. بعد از گذشت این مدت ظرف را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند سپس در ظرف در بسته نگهداری کنید. نوش جان.
5
2