طرز تهیه کوکی گردویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک گردویی
کلوچه گردویی یکی از شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با دستورهای مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک گردویی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی کوتاه گردو |
|
ارد | 150 گرم |
کره | 115 گرم |
شکر قهوهای | ½ فنجان |
شکر سفید | ¼ فنجان |
شکلات تلخ | 100 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
شیر نر | 1.5 قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ¼ قاشق چایخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
گردو (اختیاری) | برای تزئین |
مواد لازم در کوکی |
|
گردو | ¾ فنجان |
کره | 12 گرم |
طرز تهیه کیک گردویی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی گردویی خوشمزه در ابتدای کار کره را در ظرف مناسبی بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کره را روی حرارت بگذارید تا حباب بزند و قهوه ای شود.
مرحله دوم
سپس کره ذوب شده را در ظرف مناسبی بریزید و دوباره تابه را روی اجاق بگذارید. حالا کره مواد متوسط را به تابه اضافه کنید و بگذارید آب شود سپس گردوها را نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله گردوها را با کره کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید. سپس شکر قهوه ای و شکر سفید را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا ذرات شکر داخل کره کاملا حل شود.
مرحله چهارم
حالا تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط داخل کاسه سبک شود. سپس آرد را به همراه پودر دارچین و بکینگ پودر داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله شکلات تلخ را به صورت سنگ های ریز خرد می کنیم سپس به همراه مواد خشک و شیر و مخلوط گردو و کره به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک خوب هم می زنیم تا خمیر نرم و بسیار چسبنده ای به دست آید.
مرحله ششم
حالا روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. 15 دقیقه مانده به پایان خمیر بیسکویت باقیمانده فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی را با کاغذ کره ای می پوشانیم و یک خمیر بیسکویت را به اندازه یک گردو جدا کرده و گرد می کنیم سپس در سینی می چینیم. در صورت تمایل می توانید روی کیک ها گردو قرار دهید.
مرحله هشتم
حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به مدت 10-12 دقیقه در فر بمانند و کاملا پخته شوند. بعد از این مدت سینی را بردارید و بعد از سرد شدن با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان.