آشپزی

طرز تهیه کیک آلبالو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک آلبالو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک گیلاس

کیک آلبالو یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک گیلاس برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک گیلاس
یک تخم مرغ 4 عدد
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
قند 1 فنجان
شیر نر ⅓ شیشه
روغن مایع ¾ لیوان
پودر خمیرمایه 2 قاشق غذاخوری
ارد 2.5 فنجان
نمک نوک یک قاشق چای خوری
گیلاس 1 فنجان

طرز تهیه کیک گیلاس

مرحله اول

برای تهیه کیک آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید.

مرحله دوم

بعد از 5-7 دقیقه که مخلوط تخم مرغ حالت خامه ای و کشدار پیدا کرد، هم زدن را متوقف می کنیم. سپس شیر و کره مایع را به کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

سطح سوم

سپس آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک در صافی ریخته و 3 بار الک می کنیم و در 2 مرحله به ظرف اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا ساختار مایه کیک یکنواخت شود.

مرحله چهارم

در این مرحله داخل فرم مورد نظر را با روغن رها می کنیم. حالا آلبالوها را می شوییم و هسته آنها را جدا می کنیم سپس روی حوله می گذاریم و اجازه می دهیم رطوبت اضافی را جذب کند.

مرحله پنجم

سپس آلبالوها را با کمی آرد مخلوط کرده و یک لایه از مایه کیک را در قالب بریزید. حالا مقداری از آلبالوهای آغشته به آرد را روی مایه کیک بمالید و دوباره روی آن را با مایه کیک بپوشانید.

مرحله ششم

در این مرحله به همین ترتیب این مراحل را ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. حالا قالب را چند بار محکم روی سطح کار می زنیم تا هوای اضافی بین مایه کیک گرفته شود سپس فرم را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله هفتم

سپس اجازه دهید کیک به مدت 35 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. توجه داشته باشید که در 30 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید زیرا پفک به خواب می رود و فرو می رود.

مرحله هشتم

بعد از این مدت برای اطمینان از آماده شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید. اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک کاملاً پخته شده است، سپس قالب را از آن جدا کنید. فر

مرحله نهم

سپس می گذاریم کیک کاملا خنک شود و بعد از خنک شدن کیک را از فرم خارج می کنیم. سرگرمی روز کیک را در ظرف مورد نظر قرار داده و به دلخواه با آلبالو یا پودر قند تزئین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا