طرز تهیه کیک آلبالو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک گیلاس
کیک آلبالو یکی از انواع کیک های سنتی و بین المللی است که بافت نرم و طعمی منحصر به فرد دارد که آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کیک گیلاس برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک گیلاس |
|
ارد | 2 فنجان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
شیر نر | ½ فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
قند | 1 فنجان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
گیلاس | کافی |
مواد اولیه خامه کیک |
|
شیر نر | 1 فنجان |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 1 قاشق غذاخوری چاشنی |
زعفران آب پز (اختیاری) | کافی |
طرز تهیه کیک گیلاس
مرحله اول
من آماده می کنم کیک خوشمزه با گیلاس در ابتدای کار 30 دقیقه قبل تمام وسایل خنک شده را از یخچال خارج می کنیم و دمای آنها را با دمای محیط هماهنگ می کنیم. حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
سطح سوم
حالا شیر و کره مایع را به کاسه اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و در 2 مرحله به ظرف اضافه کنید.
مرحله چهارم
سپس مواد داخل کاسه را با همزن به صورت دورانی از یک طرف مخلوط کنید تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا کف شکل مورد نظر را با روغن چرب کرده و آرد بپاشید.
مرحله پنجم
در این مرحله نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس هسته های آلبالو را جدا کرده و روی مایه کیک قرار دهید. سپس باقیمانده مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.
مرحله ششم
حالا اجازه دهید کیک به مدت 30 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. در این فاصله با ریختن شیر، شکر، وانیل و نشاسته ذرت در قابلمه و هم زدن خامه کیک را درست می کنیم.
مرحله هفتم
وقتی مواد داخل شیر حل شد، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا خامه به حالت دوغاب درآید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید سپس خامه صبحانه و در صورت تمایل زعفران را اضافه کنید.
مرحله هشتم
حالا خامه رو خوب هم میزنیم تا بافتش یکدست بشه. بعد از 30 دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی را به وسط کیک بچسبانید و آن را بردارید. اگر خمیر کیک به آن نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است.
مرحله نهم
در این مرحله قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. وقتی کیک خنک شد آن را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. حالا خامه زعفران را روی کیک بریزید و با آلبالو تزئین کنید. نوش جان.