آشپزی

طرز تهیه کیک ابری وانیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کیک ابری وانیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک ابری وانیلی

کیک ابر وانیلی یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت اسفنجی و نرمی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ابری وانیلی در ادامه مطلب همراه باشید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم کیک ابری وانیلی
یک تخم مرغ 5 قطعه بزرگ
قند 100 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
ارد 80 گرم
شیرخشک 20 گرم
نشاسته ذرت 20 گرم
کره 100 گرم
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
آجیل مورد نظر برای تزئین

طرز تهیه کیک ابری وانیلی

مرحله اول

برای تهیه کیک ابری وانیلی خوشمزه، در ابتدای کار، کره و تخم مرغ ها را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آنها با دمای محیط سازگار شود. سپس فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید فر کاملا داغ شود سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی 5-7 دقیقه بزنید تا مخلوط تخم مرغ کرمی و کشدار شود.

سطح سوم

سپس آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر و شیر خشک در صافی ریخته و 3 بار الک می کنیم. حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و با کفگیر در یک جهت مخلوط کنید.

مرحله چهارم

وقتی مایه کیک یکدست شد، کره را داخل کتری بخارپز کرده و به کاسه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کره به خورد مایه کیک برود. حالا داخل قالب مافین را با کاغذ کادو بپوشانید.

مرحله پنجم

سپس دو سوم کاغذ را با خمیر کیک پر می کنیم و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت 15 دقیقه در فر بماند تا کمی قهوه ای شود. بعد از این مدت در فر را تا نیمه باز کنید.

مرحله ششم

حالا مغزها را روی کیک بریزید و بلافاصله در فر را ببندید سپس اجازه دهید کیک کاملا پخته و روی آن طلایی شود. وقتی کیک طلایی شد، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید.

مرحله هفتم

حالا یک خلال دندان یا یک سیخ چوبی از وسط کیک برمی داریم، اگر مایه کیک به آن نچسبد کیک کاملا پخته شده است. سرگرمی روز قالب را از فر خارج کرده و با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا