طرز تهیه کیک ارده +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک ارده
کیک ارده یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می شود، برای دیدن این آموزش کیک لطفا در سایت نیتاچی باشید.
مواد لازم کیک ارده | |
آرد سفید | 2 فنجان |
قند | 1.5 فنجان |
ارده | 100 گرم |
کره | 80 گرم |
اب | 1 فنجان |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
پودر اکینگ | 2 قاشق چایخوری |
دستور کیک ارده
مرحله اول
من آماده می کنم کیک ارده مجلسی ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا وقتی مایه کیک آماده شد گرم شود. سپس تخم مرغ ها را با شکر در ظرف مناسبی به مدت 8 دقیقه با سرعت زیاد بزنید.
مرحله دوم
بعد از اینکه مخلوط تخم مرغ خامه ای و غلیظ شد، آرد را اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید تا با بقیه مواد یکدست شود، سپس کره مایع و آب را اضافه کنید و فقط تا زمانی که با بقیه مواد ترکیب شود، مخلوط کنید.
سطح سوم
در این مرحله آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید. سپس مخلوط آرد را به کاسه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود و گلوله های آردی در آن باقی نماند.
مرحله چهارم
حالا فرم مورد نظر را با کره مخصوص مارشمالو یا کاغذ روغنی می پوشانیم سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. سپس قالب کیک را به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کیک پخته و پخته شود.