طرز تهیه کیک اسپرسو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک اسپرسو
کیک اسپرسو یکی از انواع کیک های خوشمزه و لذیذ است که می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد، این کیک بافتی سبک و نرم دارد و برای سرو به عنوان یک دسر شیک بسیار مناسب و پرطرفدار است و تهیه آن بسیار آسان و سریع است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک اسپرسو در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.
مواد لازم کیک اسپرسو | |
ارد | 268 گرم |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر قهوه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ به دمای اتاق رسیده است | 3 عدد |
شکر قهوهای | 3.4 فنجان و 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1/2 فنجان |
شیر در دمای اتاق است | 3.4 فنجان |
وانیل | 1 و نیم قاشق چایخوری |
چیپس شکلات تلخ | 1/2 فنجان |
طرز تهیه کیک اسپرسو
مرحله 1: آماده سازی مواد خشک
برای تهیه کیک اسپرسو ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود سپس در ظرفی بریزید سپس مقداری بیکینگ پودر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند سپس پودر قهوه را اضافه کنید. به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 2: تخم مرغ را بزنید
سپس دوباره مخلوط آرد و پودر قهوه را الک می کنیم تا بافت آنها یکدست و یکدست شود، سپس کاسه را کنار می گذاریم، سپس تخم مرغ ها را در ظرف دیگری می ریزیم و با همزن برقی هم می زنیم تا گلوله نشوند و کمی پف کنند. .
مرحله 3: شکر و وانیل را اضافه کنید
در مرحله بعد شکر قهوه ای را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی حدود 10 دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ و حجیم شود و بافت یکنواختی پیدا کند سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن پخش شود.
مرحله چهارم: آرد را با مواد مایع مخلوط کنید
در مرحله بعد کره مایع را روی مخلوط مواد ریخته و هم می زنیم تا مخلوط شوند سپس مخلوط آرد و مواد شیر را به تدریج و در سه مرحله به ترتیب اضافه می کنیم تا مواد خشک اول و آخر اضافه شوند.
مرحله 5: شیر و آرد را اضافه کنید
ابتدا مقداری از مخلوط آرد را بریزید و مخلوط کنید، سپس کمی شیر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید، کمی آرد و سپس کمی شیر اضافه کنید و هم بزنید و ادامه دهید تا همه مواد کاملا مخلوط شده و بافت یکنواختی به دست آید. بودن
مرحله 6: استفاده از چیپس شکلات
سپس با توجه به ذائقه خود می توانید از شکلات چیپسی استفاده کرده و داخل مخلوط مواد بریزید و با لیسک مخلوط کنید تا کاملا در تمام قسمت های مخلوط پخش شود و خمیر به دست آمده بافتی صاف و یکدست پیدا کند.
مرحله هفتم: قالب کیک را آماده و چرب کنید
سپس داخل قالب خالی 20 سانتی متری را با کره یا روغن مایع چرب کنید تا تمام قسمت های آن چرب شود سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و 1 تا 2 بار روی سطح کار کمی ضربه بزنید تا حباب هایی در مایه کیک ظاهر شود. بودن
مرحله هشتم: کیک را در فر بپزید
سپس قالب کیک را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد یا 250 درجه فارنهایت قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزد تا پخته شود و سطح آن طلایی شود.
مرحله 9: بررسی کنید که کیک پخته شده باشد
از آنجایی که دمای فرهای مختلف متفاوت است یک سیخ چوبی یا خلال دندان داخل کیک بچسبانید و آن را بیرون بیاورید و اگر هیچ یک از مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک آماده و خوب پخته شده است و می توانید قالب کیک را بردارید. خارج از فر
مرحله 10: کیک را خنک کرده و از قالب خارج کنید
سپس قالب را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید 20-25 دقیقه بماند تا خنک شود، سپس به آرامی و با یک چاقوی تیز لبه های کیک را از قالب خارج کنید و قالب را برگردانید و کیک را کاملا از داخل شکل دهید. قالب را بردارید. .
مرحله 11: کیک را تزئین کنید
سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید و به سلیقه خود مقداری پودر قند روی آن الک کنید و سپس با خامه فرم گرفته یا شکلات آب شده، پودر قهوه، پودر پسته، گردوی خرد شده، بادام و شکلات بمالید.
مرحله 12: کیک اسپرسو را سرو کنید
سپس کیک اسپرسو را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از کیک را در ظرف مناسبی قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک یا یک صبحانه مقوی و سالم برای سرو با چای یا قهوه یا نسکافه دات دو سرو کنید.